12/06/2017 Ensenyament

Comença el període de preinscripcions de l’Escola Municipal d’Adults de Palamós per al curs 2017-2018

Avui dilluns 12 de juny s’inicicia el període de preinscripció als cursos de l’EMAP que finalitza el dia 22 de juny. El període continuarà per a aquells grups incomplerts a partir de l’11 de juliol fins a exhauriment de places. Pels cursos d'idiomes cal destacar que s'establirà un període voluntari on se realitzarà una prova de nivell. Les inscripcions i matriculacions es formalitzaran exclusivament via telemática a la pàgina www.palamos.cat/formacio hi haurà assessorament des de les oficines de l’Escola Municipal d’Adults i des de l’Oficina d’Atenció Ciutadana. És important recordar que les places són limitades i que alhora es farà una llista d’espera de les persones no empadronades a Palamós, donant així la possibilitat de poder cobrir les places vacants que puguin restar. Les activitats formatives de l’Escola Municipal d’Adults tenen lloc a les instal•lacions de l’Aula d’Aprenentatge, l'antiga escola Vila-romà.

Avui dilluns 12 de juny, l’Escola Municipal d’Adults del Departament d’Ensenyament de l’Ajuntament de Palamós ha iniciat el període d'inscripcions per al curs 2017-2018.

Inscripcions
D'aquesta manera i fins al 22 de juny restarà obert el període de preinscripcions per a tots els cursos excepte els d'idiomes, per als quals s'establirà un període voluntari on se realitzarà una prova de nivell.

Per al curs 2017-2018 l’Escola Municipal d’Adults de Palamós inclou les proves d’accés a la universitat, de preparació per a les proves d’accés als cicles formatius de grau superior i mitjà, i el curs de preparació per a la prova lliure de graduat en educació secundària (GESO). També en formen part els cursos de formació inicial i bàsics (iniciació a la llengua oral i escrita, competències bàsiques); el curs de preparació per a la prova d'accés a la universitat i el d’informàtica.

Les inscripcions i matriculacions es formalitzaran exclusivament via telemàtica a la pàgina www.palamos.cat/formacio, per a la qual cosa caldrà primer donar-se d’alta com a usuari i tot seguit inscriure’s als cursos que interessi. Per a totes aquelles persones que ho requereixin hi haurà assessorament des de les oficines de l’Escola Municipal d’Adults a l'Aula d'Aprenentatge (c/ de la Riera, 31) i des de l’Oficina d’Atenció Ciutadana, ubicada a l'edifici de l'Ajuntament de Palamós (c/ Major, 56).

Per a obtenir plaça no importa l’ordre de matriculació sinó que és necessari realitzar la inscripció dins el període establert, del 12 al 22 de juny.


Cal recordar però que les places són limitades i que alhora es farà llista d’espera per ordre d’arribada de les persones no empadronades a Palamós, donant la possibilitat de poder cobrir les vacants que puguin restar al final del període.

Un cop tancat el període d’inscripció el Departament d’Ensenyament de l’Ajuntament de Palamós publicarà, el dia 10 de juliol, en la pàgina web municipal (palamos.cat), el tauler d’anuncis i mitjançant la tramesa per correu electrònic, les llistes provisionals de les persones admeses a cada curs.

L’Escola Municipal d’Adults de Palamós
Les activitats formatives de l’Escola Municipal d’Adults tenen lloc a les instal•lacions del Aula d’Aprenentatge, l'antiga escola Vila-romà.

Aquest edifici acull tota l’oferta formativa de cursos per a adults que ofereix el municipi, i les oficines de l’Àrea d’Ensenyament de l’Ajuntament de Palamós.

L’Aula d’Aprenentatge té una capacitat per a 456 persones i compta amb deu aules, dues sales de reunions i dos espais per a la realització de tallers. La superfície útil de l’edifici és de 1.558 m2 repartits en planta baixa i dos pisos.

Foto: L'edifici de l'Aula d’Aprenentatge de Palamós que acull els cursosl’Escola Municipal d’Adults.

Mapa del web | Avís legal | Ajuntament de Palamós © 2016 - C. Major 56 Tel. 972 60 00 26 (de 9h a 14h) | Dades de contacte | Bústia de suggeriments