08/01/2018 Ensenyament

Finalitzen els treballs de millora a l’entrada principal de l’escola Vila-romà

Les tasques han consistit en la retirada de tot el paviment existent i la substitució d’aquest per un de nou amb base de formigó. Els treballs s’han dut a terme durant el període de les vacances escolars de Nadal i Reis. El cost del projecte ha estat d’uns 10 mil euros i s’ha fet a càrrec d’una empresa especialitzada.

L’Ajuntament de Palamós ha donat per finalitzades avui dilluns (08/01/2018) les obres d’arranjament del paviment realitzades a l’accés principal de l’escola Vila-romà.

Els treballs, que s’han allargat dues setmanes, s’han basat en la retirada de tot el paviment existent a l’entrada de l’escola, que havia quedat molt deteriorat amb el pas del temps, i s’ha substituït per un de nou fet amb base de formigó.

El tram arranjat és el comprès entre la vorera del carrer Riera, just al davant de l’escola, fins a la tanca de ferro d’accés al recinte escolar.

Dins aquest projecte de millora de l’accés al col•legi Vila-romà, també s’ha aprofitat per fer la instal•lació de noves reixes en les entrades de les canals de recollides d’aigües ubicades en aquest àmbit.

El procés d’obres s’ha dut a terme durant les dues setmanes de Nadal i Reis aprofitant el període de vacances escolars.

El cost del projecte ha estat d’uns 10 mil euros i s’ha fet a càrrec d’una empresa especialitzada.

Foto: accés principal a l'escola Vila-romà amb el nou paviment

Mapa del web | Avís legal | Ajuntament de Palamós © 2016 - C. Major 56 Tel. 972 60 00 26 (de 9h a 14h) | Dades de contacte | Bústia de suggeriments