11/01/2018 Acció Social i Ciutadania

Dolors Moret Ferriol és la palamosina de més edat amb 111 anys i una de les persones més longeves del món

Ahir dimecres la senyora Moret va celebrar aquest destacat aniversari envoltada de tota la seva família. L’alcalde de Palamós i la regidora d’Acció Social la van felicitar personalment amb l’obsequi d’un ram de flors. L’acte també ha comptat amb la presència de l’alcalde de Begur, municipi on va néixer Dolors Moret. La senyora Moret té actualment dos fills, set néts, tretze besnéts i dos rebesnéts.

Ahir dimecres 10 de gener, la palamosina Dolors Moret Ferriol va celebrar el seu aniversari, arribant a la destacada xifra dels 111 anys, actualment la persona de més edat al municipi i una de les més longeves del món, ja que actualment la persona de més edat del planeta és l'extremeny Francisco Núñez Olivera, amb 113 anys.

Com ja es va realitzant durant els darrers onze anys l’Ajuntament de la vila ha felicitat la senyora Moret amb l’obsequi d’un ram de flors, que en nom del municipi li va lliurar ahir l’alcalde de Palamós, Lluís Puig, acompanyat de la regidora d’Acció Social i Ciutadania de l’Ajuntament de Palamós, Natàlia Casellas.

La celebració es va realitzar, en companyia de la seva família, a la residència de Lola Moret, situada al barri de Mas Guàrdies, a Palamós. Les flors i les felicitacions d’amics i veïns van ser els elements protagonistes d’aquesta celebració.

Aquest acte també va comptar amb la presència de dos destacats representants del municipi de Begur, vila on va néixer Moret, concretament de l’alcalde begurenc, Joan Loureiro, i de la regidora d’Acció Social d’aquest municipi, Encarnació Garcia.

Dolors Moret Ferriol
Nascuda l’any 1907, la senyora Moret va dedicar tota la seva vida professional a l’ofici de telefonista que va realitzar al municipi de Begur, des dels 13 anys i fins a la seva jubilació. Des de fa vint-i-sis anys Lola Moret resideix a Palamós on també viu una part de la seva família, fills i néts. Casada amb Martí Platja Congost, de Begur, van tenir un fill Pere Platja Moret (propietari de l’Hotel Marina a Palamós fins a la seva mort).

Posteriorment Dolors Moret es va casar en segones núpcies amb Ricard Isern Sau, resident a Torrent, amb el qual va tenir dos fills més, Ricard i Dolors Isern Moret. Vídua dels seus dos marits, la senyora Dolors Moret Ferriol té actualment dos fills, set néts, tretze besnéts i dos rebesnéts.

Foto: la senyora Moret (centre) ahir a casa seva, envoltada de familiars i dels alcaldes i regidores d'Acció Social de Palamós i Begur.

Mapa del web | Avís legal | Ajuntament de Palamós © 2016 - C. Major 56 Tel. 972 60 00 26 (de 9h a 14h) | Dades de contacte | Bústia de suggeriments