08/06/2018 Servei de Premsa

El president de la Generalitat, Quim Torra, farà demà dissabte la seva primera visita institucional a Palamós

El president serà rebut a l'Ajuntament i posteriorment visitarà la 5a edició de la Fira de la Gamba de Palamós, que tindrà lloc demà i durant tot el dia al port pesquer de la vila. La visita institucional també comptarà amb la presència de la consellera d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya, Teresa Jordà.

El president de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra, visitarà Palamós demà dissabte 9 de juny al matí, en la que serà la seva primera visita institucional al municipi en el seu càrrec de màxim representant del govern de la Generalitat.

El programa d’aquesta estada s'iniciarà a les 11.30 h coincidint amb l’arribada del president de la Generalitat a l’Ajuntament de Palamós, on serà rebut a la Sala Noble de l’Ajuntament per l’alcalde de Palamós, Lluís Puig, acompanyat de diversos regidors de la corporació municipal.

Després de saludar els membres del consistori, el president de la Generalitat signarà el Llibre d’Honor de la vila.

Posteriorment el president de la Generalitat, acompanyat de l'alcalde de Palamós i els diversos membres de la corporació municipal, es traslladaran a la Fira de la Gamba de Palamós, que es durà a terme dissabte, durant tot el dia, a la llotja del port pesquer de Palamós.

La visita institucional a la Fira de la Gamba de Palamós també comptarà amb la presència de la consellera d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya, Teresa Jordà; acompanyats del Patró Major de la Confraria de Pescadors de Palamós, Antoni Albalat.

El president de la Generalitat i la consellera tindran l'oportunitat de saludar els representants del sector pesquer local, així com els peixaters, restauradors i taverners, que exposaran la gamba fresca o els tastets elaborats amb gamba que s'oferiran a la fira.

La Fira de la Gamba de Palamós té l’objectiu promoure el coneixement del producte estrella del municipi, les diverses formes de cuinar-la i, sobretot, fomentar la seva qualitat certificada mitjançant la marca. Un segell de qualitat que garanteix la protecció de l’espècie i caladors; assegura el compromís amb els pescadors, peixaters i restauradors; manté l’excel•lència del producte; i, finalment, garanteix la frescor, el sabor i l’origen de la gamba.

Foto: el president Quim Torra (dreta) durant l'acte de presa de possessió del seu càrrec. (Generalitat de Catalunya)

Mapa del web | Avís legal | Ajuntament de Palamós © 2016 - C. Major 56 Tel. 972 60 00 26 (de 9h a 14h) | Dades de contacte | Bústia de suggeriments