04/01/2019 Esports

Finalitzen les tasques de substitució de la gespa artificial al camp de futbol 11 de la zona esportiva Josep Massot i Sais

Les tasques d’instal·lació van iniciar-se el 3 de desembre i, tal i com estava previst, s’han enllestit en un termini d’un mes. Els treballs gairebé no han afectat el calendari de competicions dels clubs usuaris del camp ja que, en gran part, s’han fet coincidir amb el període festiu de Nadal. La nova gespa, instal·lada sobre una base elàstica, és de nova generació fet que millorarà la pràctica esportiva i donarà qualitat al joc.

Aquesta setmana han finalitzat les tasques de substitució de la gespa artificial al camp de futbol 11, ubicat a la zona esportiva Josep Massot i Sais, annexe a l’estadi Palamós-Costa Brava.

Ahir, 3 de gener, va fer just un mes que es van iniciar aquestes tasques de substitució i a dia d’avui ja estan enllestides perquè, a partir de dimarts, tornant de les vacances de Nadal, els diferents equips de futbol puguin reprendre la seva activitat habitual.

Durant el període d’instal·lació, els equips de les categories prebenjamí, benjamí i aleví han entrenat al camp de futbol 7 de les instal·lacions esportives Josep Massot i Sais. Les categories superiors ho han fet en els camps de futbol del municipi de Mont-ras, i també a Palafrugell.

La gespa, de nova generació
La gespa que s’ha substuït tenia més de quinze anys, la qual cosa havia quedat molt desgastada per la seva alta utilització i era necessari renovar-la.

La nova gespa instal·lada és de nova generació, elaborada amb monofilament de polietilè, de 45 mil·límetres d’alçada. S’ha col·locat sobre una base elàstica que dona com a resultat una superfície tova a tot el camp, millorant així la pràctica esportiva i donant qualitat al joc.

Les tasques d’instal·lació han estat a càrrec d’una empresa especialitzada i el seu cost ha estat de 133.406,36 €, dels quals una part seran aportats mitjançant subvenció per part de la Diputació de Girona.

Foto: el camp de futbol 11, a la zona esportiva Josep Massot i Sais, amb la gespa nova ja instal·lada

Mapa del web | Avís legal | Ajuntament de Palamós © 2016 - C. Major 56 Tel. 972 60 00 26 (de 9h a 14h) | Dades de contacte | Bústia de suggeriments