03/07/2019 Servei de Premsa

Palamós inicia aquest dissabte una nova edició de l’activitat “Els barris estan de festa” amb un concert a la fresca a la plaça del Suro

Durant tres dissabtes, repartits en els mesos de juliol, agost i setembre, Palamós durà a terme concerts gratuïts amb música en directe als barris de la platja, d’Es Pla i de les Cases Noves. El primer dels tres concerts tindrà lloc aquest dissabte 6 de juliol, a les 22 h, a la plaça del Suro amb l’actuació del grup musical Genion’s. Aquesta activitat és organitzada per l’Ajuntament de Palamós amb la col·laboració de l’entitat palamosina AMS Club de Fans 60’s, 70’s i 80’s.

“Els barris estan de festa” és la iniciativa que ja des de l’estiu passat organitza l’Ajuntament de Palamós en col·laboració amb l’entitat local AMS Club de Fans 60’s, 70’s i 80’s la qual proposa concerts i música en viu a diferents barris del municipi durant la temporada d’estiu.

Enguany se celebraran tres concerts, tots ells gratuïts i oberts a tothom, repartits en els mesos de juliol, agost i setembre. El primer d’aquests tindrà lloc aquest proper dissabte 6 de juliol, a les 22 h, a la plaça del Suro, en el barri de la platja.

El grup Genion’s de Girona serà l’encarregat d’amenitzar aquest primer concert amb música popular i de revetlla, amb un trio de teclat, guitarra i veu.

El segon concert es durà a terme el dissabte 24 d’agost a la plaça Vila-romà del barri d’Es Pla. La formació musical Trio de la Costa Brava, amb un palamosí entre els membres del grup, oferirà ball a partir de les 22 h. Abans del ball però, a la tarda hi ha previstes activitats i jocs d’aigua infantils i una botifarrada popular per sopar, organitzat per veïns i veïnes del mateix barri d’Es Pla.

Per últim, el dissabte 21 de setembre l’agrupació musical Pa d’Àngel, provinents de l’Alt Empordà, seran els encarregats de tancar aquesta segona edició d’”Els barris estan de festa” i d’amenitzar el ball a la plaça de Pere el Gran, al barri de les Cases Noves, també a partir de les 22 h.

L’objectiu d’aquesta activitat és descentralitzar les activitats que se celebren a Palamós i oferir als diferents barris del municipi una nit de ball i concert a l’estiu.

En l’edició de l’any passat “Els barris estan de festa” es va celebrar al Mas Guàrdies, al barri d’Es Pla i al barri de la platja.

Foto: cartell promocional del primer concert que tindrà lloc aquest proper dissabte 6 de juliol.

Mapa del web | Avís legal | Ajuntament de Palamós © 2016 - C. Major 56 Tel. 972 60 00 26 (de 9h a 14h) | Dades de contacte | Bústia de suggeriments