09/07/2019 Biblioteca Lluís Barceló i Bou

La biblioteca de Palamós surt al carrer, un any més, durant l’estiu amb l’activitat Biblioplaça

Amb aquesta activitat, la biblioteca es trasllada cada setmana a una plaça diferent del municipi oferint de manera totalment gratuïta el servei de consulta de llibres, revistes i premsa diària i alhora activitats de promoció cultural per al públic familiar. De dilluns a divendres, excepte dijous, de 18.30 a 20.30 h, la Biblioplaça és cada setmana de juliol i agost a una plaça diferent. Els espais públics de Palamós que es visiten aquest estiu amb el projecte són les places de Mas Guàrdies, Mossèn Gumersind i Vila-romà.

La Biblioteca Lluís Barceló i Bou de Palamós ofereix, un any més, i durant els mesos de juliol i agost l’activitat Biblioplaça, promoguda des de les biblioteques públiques de Catalunya, amb la qual surt al carrer i promou la lectura a l’estiu en àmbits públics dels barris més allunyats d’aquest equipament.

La Biblioplaça es trasllada cada setmana a una plaça diferent del municipi on hi ubica carpes i taules i on, de manera totalment gratuïta, s’ofereix el servei de consulta de llibres, revistes i premsa diària per a adults, joves i infants, així com, amb l’ajuda de dues dinamitzadores, activitats de dinamització lectora i de promoció cultural. Enguany, les tres places escollides per a fer l’activitat són la plaça de Mas Guàrdies, la plaça Mossèn Gumersind a Sant Joan i la plaça Vila-romà a la zona d’Es Pla.

Aquesta activitat permet apropar i facilitar la lectura als ciutadans d’una manera lúdica, donant a conèixer la Biblioteca als ciutadans que encara no han utilitzat aquest servei. A més, també fomenta la convivència a partir d’una activitat de promoció cultural que genera nous espais de relació i vinculació entre el veïnatge.

La proposta té lloc durant els mesos de juliol i agost, cada tarda de 18.30 a 20.30 h, excepte els dijous, i durant una setmana a cadascun dels espais escollits.

La programació es va iniciar la primera setmana de juliol a la plaça de Mas Guàrdies, segueix aquesta setmana, del 8 al 12 de juliol a la plaça Mossèn Gumersind de Sant Joan; del 15 al 19 de juliol a la plaça Vila-romà ubicada a la zona d’Es Pla; del 22 al 26 de juliol tornarà a ser a Mas Guàrdies, i del 29 de juliol al 2 d’agost serà de nou a Sant Joan.

Aquesta programació es repetirà en els mateixos espais durant el mes d’agost. Del 5 al 9 d’agost serà a la zona d’Es Pla; del 12 al 16 al Mas Guàrdies; del 19 al 23 a Sant Joan, i del 26 al 30 d’agost, a la plaça Vila-romà a la zona d’Es Pla.

Foto: l'activitat Biblioplaça a la plaça Mossèn Gumersind.

Mapa del web | Avís legal | Ajuntament de Palamós © 2016 - C. Major 56 Tel. 972 60 00 26 (de 9h a 14h) | Dades de contacte | Bústia de suggeriments