11/07/2019 Cultura i Patrimoni

La platja Gran de Palamós acull diumenge a la nit la segona sessió de la mostra de Cinema Lliure a la platja amb una pel·lícula per al públic familiar

“Kubo y las dos cuerdas mágicas” és la pel·lícula que es projectarà aquest diumenge, totalment gratuïta, dirigida especialment per al públic familiar. La mostra, a la qual s’ha adherit Palamós enguany, ofereix la projecció de pel·lícules de cinema independent de qualitat a peu de platja.

La platja Gran de Palamós acollirà aquest proper diumenge 14 de juliol la projecció de la pel·lícula “Kubo y las dos cuerdas mágicas” dins el cicle de ‘Cinema Lliure a la Platja’ en el qual Palamós s’hi ha adherit enguany.

Concretament, la zona de l’espigó de la platja Gran al davant del passeig del Mar de Palamós, serà l’espai on s’ubicarà la pantalla gegant a la sorra de la platja i des d’on es podrà visionar, a partir de les 21 h quan caigui el sol, la pel•lícula de manera totalment gratuïta i oberta a tothom.

La pel•lícula d’aquest diumenge
“Kubo y las dos cuerdas mágicas” és la segona i darrera projecció d’aquest estiu a la platja Gran de Palamós que tindrà lloc aquest proper diumenge en una sessió per al públic familiar. La pel·lícula d’animació té una durada de 101 minuts i explica la història d’un noi que, en un Japó fantàstic, convoca per accident un esperit del passat i es veu obligat a enfrontar-se a déus i monstres. Per poder lluitar haurà de trobar una armadura màgica que una vegada va ser del seu pare, un samurai llegendari.

El film, dirigit per Travis Knight, es va estrenar als Estats Units el 2016 i va ser guardonat amb el Premi Annie a Millor muntatge, millor disseny de producció i animació de personatges, i nominat a millor llargmetratge animat i efectes visuals als Premis Òscar de l’Acadèmia de les Arts i les Ciències Cinematogràfiques.

Cinema independent
La mostra de Cinema Lliure a la Platja es porta a terme en diferents platges de Catalunya amb la programació de pel·lícules de cinema independent de qualitat que han estat guardonades o han obtingut un ressò destacat, malgrat no hagin gaudit d’un circuit comercial extens.

El passat diumenge 30 de juny va tenir lloc a Palamós la primera sessió d’aquest cicle de Cinema Lliure a la Platja amb la projecció del film “Bienvenida a Montparnasse”, guardonada, entre altres, amb el Càmera d’Or pel Festival de Cannes i amb el premi a Millor actriu pel Festival de Valladolid Seminci.

Foto: imatge extreta de la pel·lícula "Kubo y las dos cuerdas mágicas".

Mapa del web | Avís legal | Ajuntament de Palamós © 2016 - C. Major 56 Tel. 972 60 00 26 (de 9h a 14h) | Dades de contacte | Bústia de suggeriments