09/06/2021 Promoció Econòmica

Les empreses i autònoms de Palamós ja poden sol·licitar a l’Ajuntament els nous ajuts econòmics per la Covid-19

Es tracta d’un global d’uns 180.000 euros que es destinaran a establiments i empreses de Palamós, dividits en empreses de restauració, oci nocturn, comerç minorista no essencial, agències de viatge, equipaments esportius i culturals, centres de lleure infantil i activitats extraescolars, que es podran beneficiar d’una ajuda directa de 600 € per negoci. Aquesta aportació econòmica directa és la tercera que executa l’Ajuntament de Palamós i, en aquest cas, està adreçada a les empreses del municipi que van estar afectades pel decret de tancament establert el mes de gener passat a l'inici de la tercera onada de la pandèmia. El termini de presentacions de les sol·licituds s’allargarà fins el 15 de juliol i es pot fer de manera senzilla a partir de dilluns 14 de juny a través de la seu electrònica seu.palamos.cat.

L’Ajuntament de Palamós aportarà un total de 180.000 € al gruix de negocis del municipi que el gener passat varen haver de cessar la seva activitat econòmica, afectats pel decret de tancament que va establir la Generalitat de Catalunya.

Un cop s'ha consensuat a la Junta de Portaveus, aquest dimecres al matí l'Àrea municipal de Promoció Econòmica ha fet pública la convocatòria d'aquests nous ajuts amb la qual s’inicia el procés de sol·licitud, per tal que els propietaris d'aquests negocis que ho desitgin, puguin demanar les aportacions econòmiques.

Aquesta és la tercera convocatòria d’ajudes directes que executa l’Ajuntament de Palamós al sector empresarial del municipi i vinculat a la crisi econòmica ocasionada per la pandèmia.

En aquesta ocasió, l’aportació econòmica municipal serà de 600 € i s’hi podran beneficiar les empreses de restauració, oci nocturn, comerç minorista no essencial, agències de viatge, equipaments esportius i culturals, centres de lleure infantil i activitats extraescolars, així com empreses que es van veure obligades a tancar afectades per la Resolució SLT/1/2021 de 4 de gener de 2021. Aquesta ajuda serà compatible amb qualsevol altra subvenció o ajut concedit per altres administracions o ens públics o privats.

El termini de presentacions de sol·licituds es pot fer a partir del proper dilluns 14 de juny i s’allargarà fins al 15 de juliol i, durant aquest període, totes les empreses i autònoms de Palamós que encaixen en aquest nou paquet d’ajudes podran fer-ne la petició.

La consulta de les bases així com la tramitació de les sol·licituds de subvencions es podrà fer de manera senzilla a la seu electrònica (https://seu.palamos.cat), i només caldrà omplir els formularis que s'han preparat per a aquesta convocatòria, adjuntant la documentació necessària.

Foto: la façana de l'edifici de l'Ajuntament de Palamós

Mapa del web | Avís legal | Ajuntament de Palamós © 2016 - C. Major 56 Tel. 972 60 00 26 (de 9h a 14h) | Dades de contacte | Bústia de suggeriments