21/07/2021 Participació Ciutadana

Palamós organitza aquest dissabte un taller participatiu per a decidir les propostes que aniran a votació dels Pressupostos Participats 2020-2021

El taller participatiu d’aquest dissabte 24 de juliol tindrà lloc al primer pis de les Galeries Carme, a partir de les 9.30 h, i és obert a tota la ciutadania. Amb el suport de tècnics municipals, el taller consistirà en treballar sobre les 16 propostes que compleixen totes les condicions i que han arribat fins a aquesta fase amb l’objectiu de definir les que finalment es posaran a votació.

L’Ajuntament de Palamós organitza aquest proper dissabte 24 de juliol un taller participatiu per a decidir quines propostes de millores per a equipaments, infraestructures i espais públics del municipi es posaran a votació, dins el procés dels Pressupostos Participats 2020-2021.

El taller tindrà lloc dissabte a partir de les 9.30 h al primer pis de les Galeries Carme i té per objectiu treballar sobre les 16 propostes que han arribat a aquesta fase, després d’haver passat per un procés de validació a nivell tècnic. Es comptarà amb el suport de tècnics municipals que ajudaran a elaborar i millorar aquestes propostes per acabar decidint finalment quines d’aquestes se sotmetran a votació.

Una vegada consensuades les propostes prioritàries, els ciutadans i ciutadanes decidiran quines seran les definitives mitjançant un procés de votació que es durà a terme entre els mesos de setembre i octubre i en el qual hi podran participar totes les persones palamosines majors de 16 anys.

Per a poder assistir a aquest taller gratuït cal fer una inscripció prèvia a participació.ciutadana@palamos.cat o al telèfon 696176424.

Les fases del procés
Aquest procés forma part de la participació ciutadana que es va iniciar el mes de novembre de 2020 i que compta amb una inversió de 200.000 euros. En una primera fase, els palamosins i les palamosines van poder respondre una enquesta per a conèixer la seva opinió amb relació a les propostes de millores per a equipaments, infraestructures i espais públics del municipi.

Més tard, i en una segona fase, el procés va seguir amb el recull de propostes ciutadanes que es van poder fer arribar al web de Participació (Plataforma Decidim) o bé presencialment omplint les butlletes que es van poder recollir en diversos equipaments municipals. Posteriorment, s’han valorat les propostes a nivell tècnic i aquest proper dissabte s’organitza una trobada conjunta entre la ciutadania i el personal tècnic municipal per a definir les propostes que se sotmetran a la votació final.

Foto: imatge d'arxiu d'un dels tallers de participació ciutadana realitzats a Palamós.

Mapa del web | Avís legal | Ajuntament de Palamós © 2016 - C. Major 56 Tel. 972 60 00 26 (de 9h a 14h) | Dades de contacte | Bústia de suggeriments