24/07/2014
Promoció Econòmica
Canal Cocina “desembarca” a Palamós per conèixer la seva àmplia oferta gastronòmica
Durant aquesta setmana el port de Palamós acull el veler on viatja l’equip del programa “Canal Cocina de puerto en puerto” els quals han enregistrat un capítol de 25 minuts dedicat al municipi que s’emetrà el proper mes de setembre. L’espai culinari inclourà l’elaboració de receptes marineres amb restauradors de la vila, la visita al Museu de la Pesca, l’Espai del Peix i la llotja, imatges de la festivitat de la Verge del Carme, la participació en les barraques de S’Alguer d’un àpat arran de mar, un recorregut per l’ambient de tavernes del barri vell, o el tipus de plats que es poden elaborar amb la preuada gamba de Palamós, seran alguns dels temes protagonistes d’aquest programa. “Canal Cocina de puerto en puerto” va iniciar el seu recorregut marítim el passat mes de maig a la badia d’Algesires i les finalitzarà a mitjans d’agost a València.
Aquesta setmana el port de Palamós ha acollit el vaixell del programa “Canal Cocina de puerto en puerto” on viatja l’equip que realitza aquest espai televisiu que durant aquest estiu visita diversos municipis i ciutats del litoral mediterrani espanyol per conèixer i aprofundir en la seva àmplia gastronomia i també en les variades tradicions pesqueres.
El programa, dirigit i presentat pel periodista Pepe Marín, ja ha passat per ciutats com Ceuta, Marbella, Màlaga, Cartagena, Altea, Calp, Eivissa, Mallorca, i ara, provinent de Maó, el vaixell Viejo Lobo (un veler d’uns 11 metres d’eslora) ha atracat al port palamosí.
Un monogràfic de 25 minuts
Durant aquests dies s’han enregistrat les imatges que formaran part d’aquest monogràfic de 25 minuts que s’emetrà el proper mes de setembre.
L’espai culinari televisiu dedicat a Palamós inclourà, entre altres, l’elaboració de receptes marineres que presentaran restauradors de la vila, la visita al Museu de la Pesca, l’Espai del Peix i a la llotja, imatges de la festivitat de la Verge del Carme, la participació en les barraques de S’Alguer d’un àpat arran de mar, un recorregut per l’ambient de tavernes del barri vell, o bé, el tipus de plats que es poden elaborar amb la preuada gamba de Palamós.
“Canal Cocina de puerto en puerto” va iniciar el seu recorregut marítim el passat mes de maig a la badia d’Algesires i les finalitzarà a mitjans d’agost a València.
Durant aquesta àmplia navegació la sèrie, de 22 capítols, s’aproximarà a la vida marinera, així com a la riquesa i varietat gastronòmica del litoral mediterrani espanyol.
|