24/09/2014 Servei de Premsa

El programa “Canal Cocina de puerto en puerto” dedicarà el seu capítol de divendres a parlar de l’àmplia oferta gastronòmica que té Palamós

Aquest destacat espai culinari va enregistrar el capítol dedicat íntegrament a Palamós el passat mes de juliol. El programa de divendres, de 25 minuts, inclourà l’elaboració de receptes marineres amb cuiners de la vila, la visita al Museu de la Pesca i l’Espai del Peix, imatges de la festivitat de la Verge del Carme, la participació en les barraques de S’Alguer d’un àpat arran de mar, un recorregut per l’ambient de tavernes del barri vell, o el tipus de plats que es poden elaborar amb la preuada gamba de Palamós.

El proper divendres 26 de setembre Canal Cocina emetrà un nou capítol del seu reconegut programa “Canal Cocina de puerto en puerto” que en aquesta ocasió serà dedicat de manera monogràfica a parlar de l’àmplia oferta gastronòmica de Palamós.

El programa és previst que s’emeti tres cops en la seva estrena de divendres, concretament a les 15:00, 17:30 i 22:00 h.

Durant el passat mes de juliol el port de Palamós va acollir el vaixell del programa “Canal Cocina de puerto en puerto” on viatjava l’equip que durant aquest estiu ha visitat diversos municipis i ciutats del mediterrani espanyol per enregistrar els capítols del programa que donen a conèixer l’àmplia gastronomia i també les variades tradicions pesqueres d’aquest litoral.

Fruit d’aquest treball l’equip del programa, dirigit i presentat pel periodista Pepe Marín, ha preparat un capítol de 25 minuts dedicat a Palamós on s’inclou, entre altres, l’elaboració de receptes marineres que presentaran cuiners de la vila, la visita al Museu de la Pesca i l’Espai del Peix, imatges de la festivitat de la Verge del Carme, la participació en les barraques de S’Alguer d’un àpat arran de mar, un recorregut per l’ambient de tavernes del barri vell, o bé, el tipus de plats que es poden elaborar amb la preuada gamba de Palamós.

El programa “Canal Cocina de puerto en puerto”
“Canal Cocina de puerto en puerto” va iniciar el seu recorregut marítim el passat mes de maig a la badia d’Algesires i la va finalitzar a mitjans d’agost a València.

Durant aquesta àmplia navegació la sèrie, de 22 capítols, s’aproxima a la vida marinera, així com a la riquesa i varietat gastronòmica del litoral mediterrani espanyol visitant ciutats com Ceuta, Marbella, Màlaga, Cartagena, Altea, Calp, Vinaròs, Mallorca, Maó, Sant Pol de Mar o Palamós.

Foto: el director del programa, Pepe Marín, el juliol passat enregistrant unes de les imatges que formen part del capítol dedicat a Palamós.

Mapa del web | Avís legal | Ajuntament de Palamós © 2016 - C. Major 56 Tel. 972 60 00 26 (de 9h a 14h) | Dades de contacte | Bústia de suggeriments