20/09/2019 Esports

La revista Palamós Esportiu es presenta totalment renovada, amb nous formats i noves seccions

Aquesta setmana s'ha començat distribuir aquest número renovat de la revista, que edita el Departament d'Esports de l'Ajuntament de Palamós. Són més de 80 pàgines a tot color, on es poden trobar entrevistes i reportatges a esportistes locals i activitats destacades, una àmplia informació d'esdeveniments esportius que tenen lloc durant l'any a Palamós des del caire local i també internacional, així com el calendari complet d'activitats, la relació d'entitats esportives de Palamós i de les instal•lacions esportives del municipi.
En total s'ha fet una tirada de 2000 exemplars de la revista Palamós Esportiu, que es pot trobar de manera totalment gratuïta a les dependències municipals, gimnasos de Palamós i que també s'ha fet arribar a totes les entitats esportives locals.

Aquesta setmana ha sortit a la llum la nova revista Palamós Esportiu, amb una imatge totalment renovada, amb nous formats i noves seccions.

Amb aquest canvi el Departament d'Esports de l'Ajuntament de Palamós vol seguir potenciant aquesta eina, que edita fa més de vint anys, i mitjançant la qual poder fer ressò de tota l'activitat esportiva que es genera al municipi i de la feina que fan les entitats i els esportistes locals.

La nova revista es presenta amb un exemplar a tot color de 83 pàgines, on s'inclouen entrevistes i reportatges a esportistes locals, com els reconeguts atletes Marta Galló o Adel Mechaal; es presenten en reportatges activitats destacades com el debut a Palamós com entrenador de Xavi Hernández, o bé la realització al municipi de la fase final de la Copa Catalunya Femenina. El Palamós Esportiu també s'apropa a les experiències esportives de la jove amazona Milena Moral o del regatista Jordi Cargol.

A banda fa un ampli repàs de les activitats esportives més destacades que han tingut lloc durant l'any com les proves internacionals: Christmas Race de vela, la cursa ciclista de gran fons promoguda per David de la Cruz; el torneig internacional de futbol MIC, el Trail Costa Brava, el Beach Water Polo o el Rally Històrics Costa Brava. Però també totes aquelles locals que són referència: el Cros Escolar, la Festa del Pedal o la Vela escolar.

Els continguts de la nova revista es complementen amb el calendari complet d'activitats d'esport, la relació d'entitats esportives de Palamós així com de les instal•lacions esportives del municipi.

En total s'ha fet una tirada de 2000 exemplars de la nova revista Palamós Esportiu, que ja es pot trobar de manera totalment gratuïta a les dependències municipals, gimnasos de Palamós i que també s'ha fet arribar a totes les entitats esportives locals.

El cost de la nova revista s'ha sufragat mitjançant els espais publicitaris que s'inclouen i amb una aportació municipal de 800 euros. L'objectiu del Departament d'Esports de l'Ajuntament de Palamós és que de cara al proper número de la revista el cost global de l'edició ja sigui finançat totalment per la publicitat dels espònsors.

La revista Palamós Esportiu s'edita un cop l'any, coincidint amb el setembre, i els seus continguts abasten la temporada esportiva que va de setembre a agost.

La revista Palamós Esportiu en format electrònic es pot trobar a aquesta adreça web: https://issuu.com/guiaesports/docs/palamos-esportiu-2019-2020

Foto: revista Palamós Esportiu.

Mapa del web | Avís legal | Ajuntament de Palamós © 2016 - C. Major 56 Tel. 972 60 00 26 (de 9h a 14h) | Dades de contacte | Bústia de suggeriments