29/09/2023 Policia Local

La Policia Local de Palamós celebra la seva festivitat patronal

Els actes de celebració han tingut lloc avui divendres 29 de setembre, coincidint amb la festa patronal de Sant Miquel, a la Sala Polivalent de la Biblioteca Lluís Barceló i Bou. L’acte de recepció ha estat encapçalat pels parlaments d’autoritats i el lliurament de reconeixements a agents dels diversos cossos de seguretat i a particulars per serveis relacionats amb la vila.

La plantilla de la Policia Local de Palamós ha celebrat, avui divendres 29 de setembre, la seva festa patronal de Sant Miquel. Els actes s’han iniciat a les 11 h la plaça dels Països Catalans, davant l’edifici de la Bibliblioteca Municipal Lluís Barceló i Bou, amb una parada en formació dels agents del cos i la seva flota de vehicles.

Aquesta jornada festiva ha comptat amb la presència de l’alcalde de Palamós, Lluís Puig; la regidora de Seguretat i Mobilitat, Raquel Gallego, així com d’altres representants del consistori palamosí, d’entitats del municipi, i de comandaments de les policies locals del territori, Mossos d’Esquadra, Guàrdia Civil, el Cos Nacional de Policia, Bombers de la Generalitat, Salvament Marítim i Protecció Civil.

La celebració festiva ha tingut inici amb la salutació de l’alcalde i la regidora de l’àrea a la plantilla de la Policia Local de Palamós en formació a la plaça dels Països Catalans. Tot seguit, la comitiva s’ha desplaçat fins a la Sala Polivalent de la Biblioteca Municipal Lluís Barceló i Bou, on l’acte ha continuat amb una recepció oficial als agents del cos i als assistents a aquesta celebració.

L’acte de recepció ha estat encapçalat pels parlaments de les autoritats i, posteriorment, s’ha realitzat el lliurament de reconeixements a agents de la Policia Local de Palamós, com també dels diversos cossos de seguretat i a particulars per serveis relacionats amb la vila.

La celebració ha finalitzat amb un refrigeri per a tots els assistents.

Foto: L’alcalde de Palamós amb la regidora de Seguretat i Mobilitat i l’inspector de la Policia Local, saludant els agents en formació, aquest matí a la plaça dels Països Catalans.

Mapa del web | Avís legal | Ajuntament de Palamós © 2016 - C. Major 56 Tel. 972 60 00 26 (de 9h a 14h) | Dades de contacte | Bústia de suggeriments