18/09/2020 Promoció Econòmica

El Mercat Municipal de Palamós fomenta alternatives a l'ús del plàstic en les compres, durant la setmana dedicada a aquests equipaments

A partir d'avui divendres i fins diumenge 27 de setembre té lloc la campanya "Estimo el meu mercat", que al municipi organitzen l'Associació del Mercat Municipal i l'Ajuntament de Palamós, i mitjançant la qual es posa en valor la funció d'aquest equipament i la qualitat dels seus productes. Amb el nom de "Al mercat zero plàstic!" s'incentivarà durant aquesta setmana, que els usuaris del mercat facin les seves compres utilitzant carmanyola, tupper, bossa de roba o cabàs.També es durà a terme un concurs fotogràfic dedicat a la cuina d’aprofitament. La fotografia més original, la que aprofiti més aliments i la més sana, guanyarà vals de descomptes per fer compres al Mercat Municipal de Palamós.

L'Associació del Mercat Municipal de Palamós, i les àrees de Promoció Econòmica-Mercats i de Medi Ambient de l'Ajuntament de Palamós organitzen al municipi les activitats incloses a la campanya "Estimo el meu mercat", que impulsa a la demarcació la Xarxa de Mercats Sedentaris gironins, amb el suport de la Diputació de Girona.

L'objectiu d'aquesta proposta és la de seguir posant en valor la funció d'aquests equipaments com espai de trobada, promocionant la qualitat dels seus productes de proximitat, frescos i de temporada.

La campanya "Estimo el meu mercat" arrenca avui divendres dia 18 i s'allargarà dins el diumenge 27 de setembre, un període en el qual el Mercat Municipal de Palamós seguirà fomentant entre els seus usuaris, alternatives a l'ús del plàstic per a la realització de les compres sense renunciar a la comoditat i a la higiene.

"Al mercat zero plàstic!"
Amb el nom de "Al mercat zero plàstic!" s'incentivarà que els usuaris del mercat facin les seves compres utilitzant carmanyola, tupper, bossa de roba o cabàs.

Aquells clients de les parades del Mercat Municipal que utilitzin aquests elements alternatius al plàstic, es premiaran amb un regal, i a la vegada podran participar en un sorteig d’un kit de materials de compra ecològics.

Amb l'objectiu de poder reduir l'ús del plàstic en les compres que es fan al municipi, les àrees de Promoció Econòmica-Mercats i de Medi Ambient de l'Ajuntament de Palamós organitzaran altres accions de conscienciació i divulgació durant els propers mesos.

Concurs fotogràfic
Amb motiu de la campanya "Estimo el meu mercat", també es durà a terme un concurs fotogràfic dedicat a la cuina d’aprofitament. La fotografia més original, la que aprofiti més aliments i la més sana, guanyarà vals de descomptes per fer compres al Mercat Municipal de Palamós.

Per a poder participar en aquest concurs cal enviar les fotografies, durant aquesta setmana i fins al 27 de setembre, a: promocioeconomica@palamos.cat

Foto: El Mercat Municipal de Palamós.

Mapa del web | Avís legal | Ajuntament de Palamós © 2016 - C. Major 56 Tel. 972 60 00 26 (de 9h a 14h) | Dades de contacte | Bústia de suggeriments