20/09/2021 Joventut

El Punt Jove Palamós presenta les activitats de tardor per als joves d’entre 13 i 30 anys

A partir d’avui dilluns ja es poden fer les inscripcions per a les activitats que s’iniciaran aquest proper mes d’octubre. El Punt Jove Palamós encetarà el curs 21-22 el proper dissabte 2 d’octubre amb un taller d’iniciació al surf a la platja de La Fosca. La creació d’un curtmetratge, tècniques teatrals o acompanyament al treball de recerca són algunes de les propostes del Punt Jove.

El Departament de Joventut de l’Ajuntament de Palamós inicia avui dilluns 20 de setembre el període d’inscripcions per a les activitats del curs 2021-2022, amb un gran ventall de propostes gratuïtes pensades per als joves del municipi d’entre 13 i 30 anys.

Les activitats previstes per aquest primer trimestre, s’iniciaran el proper mes d’octubre, concretament dissabte dia 2, amb el Taller d’iniciació al surf, que tindrà lloc a la platja de La Fosca. A finals del mateix mes, els dies 19 i 26 d’octubre i 2 de novembre, tindrà lloc una nova edició de l’activitat “Focs creuats” que posarà a prova l’habilitat culinària dels i les joves en un concurs per equips a l’Espai del Peix.

Pel que fa a les activitats que s’allarguen tot el curs escolar, i que tenen lloc d’octubre a juny, el Punt Jove ofereix, en temes teatrals: “Llums, càmera i acció”, impartida per Àlex Brull que es realitzarà cada dilluns de 18 a 20 h, i on els i les joves aprendran a fer un curtmetratge, des de la creació del guió fins a la gravació i edició d’aquest; “Vine i actua”, que es farà cada dijous i, a través de la posada en escena d’una obra teatral, ajudarà els joves a tenir consciència de grup, aprendre a vocalitzar, projectar la veu o jugar a través de la creació de personatges i espais de ficció.

Els dimarts, també d’octubre a juny, serà el torn de la “Dansa i altres activitats inclusives” amb l’Associació POTS, que treballa per la inclusió de joves i adults en el lleure i l’esport. A més, el Punt Jove també ofereix el Taller d’acompanyament al treball de recerca, dirigit a tots els estudiants d’ESO, Batxillerat o universitaris que vulguin un seguiment grupal o individualitzat, o el Club Lila per parlar temes de feminisme.

La inscripció a totes les activitats és gratuïta i es pot fer a través del correu electrònic espai.jove@palamos.cat o, presencialment, al 1r pis de les Galeries Carme.

Foto: cartell de difusió per a la inscripció dels tallers del Punt Jove Palamós.

Mapa del web | Avís legal | Ajuntament de Palamós © 2016 - C. Major 56 Tel. 972 60 00 26 (de 9h a 14h) | Dades de contacte | Bústia de suggeriments