19/07/2019 Urbanisme

Tram final de la 1a fase del projecte urbanístic de millora integral d'una part de l'àmbit de l'Eixample, amb l'asfaltatge de carrers

Aquest matí s'han iniciat aquestes tasques que tenen lloc en les seccions afectades dels carrers de Santa Bàrbara, Santa Marta, Sant Antoni i Carmel. Els treballs d'asfaltatge es realitzen per part d'una empresa especialitzada i conclouran el proper dilluns, moment en el qual ja restarà oberta la circulació de vehicles. Un cop enllestit aquest asfaltatge de carrers es pararà momentàniament el procés d'execució d'aquest projecte integral amb l'objectiu de no afectar els veïns i en període d'estiu amb obres, que no es tornaran a reprendre fins al mes de setembre.

Avui divendres 19 de juliol s'ha iniciat el procés d'asfaltatge de les seccions dels carrers inclosos en la 1a fase del projecte urbanístic de millora integral d'una part de l'àmbit de l'Eixample.

Es tracta concretament dels trams carrers de Santa Bàrbara, Santa Marta, Sant Antoni (entre el carrer de Carmel i el de la Mercè), i el carrer de Carmel (entre l'avinguda del President Francesc Macià i el carrer Indústria).

Aquests treballs d'asfaltatge es realitzen per part d'una empresa especialitzada i conclouran el proper dilluns, 22 de juliol, moment en el qual ja restarà oberta la circulació de vehicles.

Amb aquest procés d'asfaltatge finlitzen les obres de més volum en aquests quatre trams de carrers inclosos en la primera fase del projecte urbanístic de millora integral d'una part de l'àmbit de l'Eixample, restant només la realització d'ubicació de la senyalització viària horitzontal i de l'aplicació de la capa final a l'asfalt.

Un cop enllestit aquestes feines d'asfaltatge que tenen lloc avui i dilluns vinent, es pararà momentàniament el procés d'execució d'aquest projecte integral amb l'objectiu de no afectar els veïns i en període d'estiu amb obres, que no es tornaran a reprendre fins al dia 2 de setembre.

Un projecte d'actuació integral
Aquest destacat projecte actua en un àmbit important del municipi, delimitat pels carrers Indústria (al nord), Carmel (est), Enric Vincke (oest), i l'avinguda del President Francesc Macià (sud).

Aquest perímetre inclou tots els trams de carrers interiors, concretament els perpendiculars a mar, carrers Avió, Mercè i Carmel, i els paral•lels a mar, com són els carrers de Santa Bàrbara, Santa Marta i Sant Antoni.

Les obres contemplen la urbanització d'aquests carrers amb noves voreres i paviment d’asfalt. El projecte també incideix en l’abastament d’aigua, reemplaçant la xarxa de sanejament per un sistema de recol•lecció separatiu; la modernització de la senyalització horitzontal i vertical, la ubicació d'alguns punts de nou enllumenat públic (la majoria ja ha estat substituït recentment per noves lluminàries), així com de mobiliari urbà i espais enjardinats.

Aquest projecte integral té un pressupost global de 734.600 euros, que són finançats majoritàriament per l’Ajuntament de Palamós amb un 69,24% i la resta, el 30,76%, mitjançant contribucions especials.

Foto: treballs d'asfaltatge en un tram del carrer de Santa Marta.

Mapa del web | Avís legal | Ajuntament de Palamós © 2016 - C. Major 56 Tel. 972 60 00 26 (de 9h a 14h) | Dades de contacte | Bústia de suggeriments