19/03/2019 Servei de Premsa

Palamós recupera les projeccions de cinema comercial a l'Arinco, que tornarà a obrir les seves sales el dia 12 d'abril

L'empresa Picking-SPI s'ha interessat per l'explotació comercial de les tres sales de l'Arinco, signant un acord amb la propietat del cinema per a cinc anys amb opció a renovació. Aquest emblemàtic cinema palamosí recuperarà així la seva activitat un any i cinc mesos després de tancar les seves portes, oferint tres i quatre sessions diàries durant tot l'any. La nova direcció també ha previst inversió en la millora de l'equipament i l'actualització dels equips tècnics de les tres sales. El dia 11 d'abril tindrà lloc una jornada inaugural de portes obertes adreçada a tot el públic en general amb la projecció de pel•lícules.

El dia 12 d'abril Palamós tornarà a recuperar les projeccions de cinema al municipi amb la reobertura de l'emblemàtica sala de l'Arinco. Aquest cinema palamosí recuperarà així la seva activitat un any i cinc mesos després de tancar les seves portes, i oferirà tres i quatre sessions diàries durant tot l'any.

Acord de lloguer a llarg termini
L'empresa Picking-SPI s'ha interessat per l'explotació comercial de les tres sales de l'Arinco, que no canviarà de nom, signant un acord de lloguer amb la propietat del cinema per a cinc anys amb opció a renovació. Aquesta empresa ja gestiona actualment altres cinemes a Sant Cugat del Vallès i a Puerto Banús (Marbella-Màlaga).

Aquest matí l'alcalde de Palamós, Lluís Puig, acompanyat pel representant de l'empresa Picking-SPI, Víctor Lafuente, i de la propietat de l'Arinco, Francesc Xarnach, han visitat les instal•lacions del cinema on l'alcalde ha pogut conèixer de primera mà el projecte de reobertura.

La nova direcció ja ha iniciat els treballs per a la millora de l'equipament i l'actualització dels equips tècnics de les tres sales. També preveu incentivar l'activitat creant, entre altres, targetes de fidelització que garanteixin als seus usuaris un preu fix de les sessions a uns cinc euros i durant tot l'any.

Jornada inaugural de portes obertes
El dia 11 d'abril tindrà lloc un jornada inaugural de portes obertes adreçada a tot el públic en general i amb la projecció de pel•lícules. Aquest acte, totalment gratuït, tindrà lloc a partir de les 19 h.

Cinema català a La Gorga
Malgrat que el municipi va deixar de tenir cinema comercial el mes de novembre de 2017, coincidint amb el tancament de l'Arinco, l'Ajuntament de Palamós i mitjançant l'Àrea de Cultura i Patrimoni ja va activar alternatives a aquesta situació, sumant el municipi al projecte de circuit estable de cinema català “Cicle Gaudí”, de l’Acadèmia de Cinema Català, que porta pel•lícules de producció catalana a una àmplia xarxa de cinemes de tot el país.

Mitjançant les possibilitats que aporta aquest circuit Palamós programa actualment una sessió de cinema al mes, al Teatre La Gorga, amb títols de produccions catalana d’estrena molt recent.

(d'esquerra a dreta) l'alcalde de Palamós, Lluís Puig, acompanyat pel representant de l'empresa Picking-SPI, Víctor Lafuente, i de la propietat de l'Arinco, Francesc Xarnach; al vestíbul d'accés a les sales del cinema Arinco.

Mapa del web | Avís legal | Ajuntament de Palamós © 2016 - C. Major 56 Tel. 972 60 00 26 (de 9h a 14h) | Dades de contacte | Bústia de suggeriments