13/03/2017 Servei de Premsa

El proper dimecres l’equip del Síndic de Greuges de Catalunya serà a Palamós

L’objectiu és poder atendre els palamosins i les palamosines que ho desitgin per tal de fer consultes o presentar queixes directament al Síndic de Catalunya. Les visites s’atendran per part de l’equip del Síndic, a l'oficina del Síndic Municipal de Greuges de Palamós. Per demanar visita, cal concertar prèviament l'entrevista trucant al telèfon 900 124 124 o enviant un missatge a l'adreça electrònica, sindic@sindic.cat.

L’equip del Síndic de Greuges de Catalunya visitarà Palamós el proper dimecres 15 de març. L’objectiu del Síndic és el d’atendre directament les queixes i les consultes dels palamosins i les palamosines.

L’atenció personalitzada es realitzarà als locals del Síndic Municipal de Greuges de Palamós (carrer de Mauri Vilar, 17).

L’objectiu de la visita de l’equip del Síndic de Greuges de Catalunya és divulgar i apropar la institució a les persones i, a la vegada, oferir-los la possibilitat de presentar amb més facilitat, queixes o fer consultes sobre les administracions així com les empreses que presten serveis d’interès general (llum, aigua, gas, etc.).

Totes els palamosins i palamosines que vulguin visitar el Síndic aquest dia per fer consultes o presentar queixes, caldrà que prèviament demanin concertar l'entrevista trucant al telèfon 900 124 124 o enviant un missatge a l'adreça electrònica sindic@sindic.cat

Aquesta activitat que durant l’any es realitza a diversos municipis de tot Catalunya, esdevé una oportunitat per a l’equip del Síndic de conèixer de primera mà les problemàtiques de la població i mantenir un contacte més directe amb les persones.

El Síndic Municipal de Greuges de Palamós
Ara fa un any el palamosí David Sagrera va ser nomenat nou Síndic de Greuges del municipi, en substitució de Jordi Sistach, que va exercir aquest càrrec durant més de 10 anys. El Síndic Municipal de Greuges de Palamós té com a principal funció defensar els drets fonamentals i les llibertats públiques dels palamosins.

L’oficina del Síndic Municipal de Greuges de Palamós, està situada al carrer de Mauri Vilar, 17, telèfon 972 60 09 73, amb el correu-e: sindicdegreuges@palamos.cat. L’horari d’atenció al públic de l’oficina del Síndic de Palamós és de dilluns a divendres de 10 a 13 h.

Foto: imatge del cartell del Síndic de Greuges de Catalunya.

Mapa del web | Avís legal | Ajuntament de Palamós © 2016 - C. Major 56 Tel. 972 60 00 26 (de 9h a 14h) | Dades de contacte | Bústia de suggeriments