16/03/2017 Promoció Econòmica

Palamós promociona la seva oferta turística a la fira “Sevatur” de Sant Sebastià

A partir de demà divendres i fins diumenge Palamós donarà a conèixer la seva àmplia oferta turística basada en els sectors comercials, la restauració, les seves activitats lúdiques, les platges o els esports nàutics. L’estand de Palamós serà atès per personal de l’Àrea de Promoció Econòmica i Turisme i s’ha inclòs dins l’espai promocional del Patronat de Turisme Costa Brava-Girona. L'any passat la fira Sevatur va tenir prop de 20 mil visitants amb un total de 145 expositors. Enguany Palamós també es promocionarà a les fires turístiques de les ciutats de Vic, Bilbao i Birmingham.

A partir de demà divendres dia 17 i fins ahir diumenge 19 de març, Palamós serà present a la reconeguda fira turística Sevatur (Salón de la Evasión y del Turismo) que té lloc a la ciutat basca de Sant Sebastià.

A Sevatur l’Àrea de Promoció Econòmica i Turisme de l’Ajuntament de Palamós ubicarà un espai d’informació i promoció del municipi, inclòs dins de l’estand conjunt del Patronat de Turisme Costa Brava-Girona, i que serà atès per personal municipal. Durant l'edició realitzada l'any passat, la fira Sevatur va rebre prop de 20 mil visitants i va comptar amb la participació d'un total de 145 expositors.

Palamós donarà a conèixer a Sant Sebastià la seva àmplia oferta turística basada en els sectors comercials, la restauració, les seves activitats lúdiques, les platges o els esports nàutics. El principal objectiu és poder fer arribar l'oferta que prepara el municipi per al proper període festiu de Setmana Santa així com la d'estiu, on la gastronomia, el comerç, o el paisatge, són referent.

Amb l’assistència a aquesta fira turística Palamós vol seguir potenciant la presència promocional del municipi en mercats emissors de turisme tan importants com els del nord de l’Estat i, concretament, el País Basc, tradicionalment afí a l’oferta turística catalana.

La consistència i qualitat de l’oferta complementària de Palamós, ubicada al mateix centre de la Costa Brava, la fan adient a la participació en fires turístiques que tenen lloc en un radi relativament curt, entre 300 i 800 quilòmetres, que permet al turista desplaçar-s'hi amb comoditat des del seu lloc d’origen, fins i tot, en períodes curts de vacances.

Promoció de Palamós en fires turístiques
Enguany Palamós es promocionarà en altres fires turístiques, i en aquest sentit cal destacar que del 7 al 9 d'abril la vila serà present al Mercat del Ram de Vic, i que posteriorment també es prepara la seva participació en l'Expovacaciones que tindrà lloc del 5 al 7 de maig a Bilbao.

Finalment a l'octubre l’Àrea municipal de Promoció Econòmica i Turisme té previst poder viatjar a la ciutat anglesa de Birmingham, per a participar en una fira especialitzada en l'oferta turística basada en activitats nàutiques i de submarinisme.

Foto: imatge del taulell de promoció de Palamós a l'estand conjunt ubicat a la fira Sevatur del Patronat de Turisme Costa Brava-Girona.

Mapa del web | Avís legal | Ajuntament de Palamós © 2016 - C. Major 56 Tel. 972 60 00 26 (de 9h a 14h) | Dades de contacte | Bústia de suggeriments