11/04/2018 Joventut

S'inicien a Palamós els tallers didàctics i formatius adreçats als joves del municipi

Ahir es va encetar aquesta activitat, totalment gratuïta, amb el primer taller dedicat a la confecció de roses amb plastilina i argila. Un total de 16 joves varen gaudir d'aquesta activitat que va proposar i dirigir un jove del municipi de 15 anys. En total es duran a terme sis tallers, coordinats per l'Àrea municipal de Joventut, que tenen lloc durant els mesos d'abril i maig. Les temàtiques previstes inclouen un taller de cuina per a joves, un d'autodescoberta, d'edició de vídeos, de foment del teatre o bé de joc de pistes.

L'Àrea de Joventut de l'Ajuntament de Palamós va iniciar ahir dimarts el primer dels sis tallers didàctics i formatius que van adreçats als joves del municipi.

El primer dedicat a Sant Jordi
L'activitat, totalment gratuïta en tots els casos, es va encetar amb el taller dedicat a la confecció de roses amb plastilina i argila blanca, i enfocat a la celebració de la Diada Sant Jordi.

Un total de 16 joves varen gaudir ahir a la tarda d'aquesta activitat que va dirigit un jove del municipi de 15 anys, David Campos, que havia proposat directament als tècnics del Punt Jove la realització d'aquest taller. L'activitat tindrà una segona sessió, abans del 23 d'abril, per a poder finalitzar el pintat d'algunes de les peces que ahir es van confeccionar.

Sis tallers durant els mesos d'abril i maig
En total es duran a terme sis tallers, que coordinats per l'Àrea municipal de Joventut, tindran lloc durant els mesos d'abril i maig.

Després d'aquest primer realitzat ahir, el programa seguirà amb el taller Autodescobrint-nos, dedicat a treballar el creixement personal per potenciar les capacitats i habilitats de cada participant. Aquest taller es durà a terme al Punt Jove, els dimecres 18 i 25 d’abril, de 18 a 19.30 h.

Els dies 19, 26 d’abril i 3 de maig, de 18 a 19.30 h, tindrà lloc a l’Espai del Peix, el taller de cuina per a joves “Actualitza el teu menú!”. En aquesta proposta un cuiner del municipi assessorarà els joves participants de com aprendre a cuinar utilitzant fórmules fàcils i divertides.

El quart taller programat es durà a terme el dissabte 21 d’abril, a les 18 h, a la Biblioteca Lluís Barceló i Bou, i es basarà en la realització del joc de pistes “Qui ha matat el drac? Resol el crim II”.

La programació dels tallers didàctics i formatius adreçats als joves del municipi, seguirà amb el que es dedicarà a l’edició de vídeo, que serà a càrrec de Sergi Martí, jove usuari del Punt, i que tindrà lloc els dies 8, 15, 22 i 29 de maig, de 17 a 18.30 h, al Punt Jove.

Per últim cal destacar la proposta de taller JuVEUnil, adreçada al foment del teatre entre els joves. La iniciativa és d’Anna Illescas, alumna de 1r de batxillerat de l’Institut de Palamós que juntament amb el Punt Jove planteja acostar els joves a l'activitat teatral i cultural que es programa a La Gorga.

L’objectiu principal és potenciar que els joves assisteixin a teatre i coneguin més sobre aquest art, a partir de fer d’espectadors de la Mostra de Teatre Jove que durant aquests mes organitza l'Àrea de Cultura, i que es combinarà amb sessions de formació i creació de crítiques teatrals.

Inscripció prèvia
Cal destacar que totes les activitats són gratuïtes però cal la inscripció prèvia dels seus participants. En aquest cas cal adreçar-se al Punt Jove de Palamós (c/ de Santa Marta,6), al correu electrònic: puntjove@palamos.cat, o bé al telèfon: 972 313 739.

Foto: alguns dels participants al taller d'ahir, dedicat a la confecció de roses.

Mapa del web | Avís legal | Ajuntament de Palamós © 2016 - C. Major 56 Tel. 972 60 00 26 (de 9h a 14h) | Dades de contacte | Bústia de suggeriments