28/05/2018 Servei de Premsa

Més de 600 motos a la 12a trobada motera de Palamós organitzada pel grup local Mohicanos

L'activitat va tenir lloc ahir diumenge al passeig del Mar. Amb aquesta alta participació la trobada motera palamosina ja s'ha convertit amb la més concorreguda de les comarques gironines. La jornada es va iniciar a les 9 h del matí, i fins a les 14 h l'ambient moter va ser el protagonista al passeig, amb l'exposició de totes les motos participants, la ubicació d'una quinzena de parades amb productes per als motoristes i música en viu. La trobada també va comptar amb una ruta d'uns 40 quilòmetres que bona part de les motos participants varen realitzar per carreteres del Baix Empordà.

La trobada motera de Palamós ha aconseguit un nou èxit de participació arribant a les 618 motos, de diversos models i cilindrades, que ahir diumenge 27 de maig es van donar cita al passeig del Mar de Palamós per celebrar la dotzena edició d'aquesta activitat organitzada per l'entitat local, Mohicanos Moto Grup Palamós, en col•laboració amb l'Ajuntament de Palamós.

Amb aquesta alta participació la trobada motera palamosina ja s'ha convertit amb la més concorreguda de les comarques gironines.

L'activitat es va iniciar a les 9 h del matí, i fins a les 14 h l'ambient moter va ser el protagonista al passeig, amb l'exposició de totes les motos participants, la ubicació d'una quinzena de parades amb productes per als motoristes i música en viu.

La trobada també va comptar amb diversos sortejos d'equipament moter, així com la realització d'una ruta d'uns 40 quilòmetres, amb sortida i arribada a Palamós, que bona part de les motos participants varen realitzar per carreteres del Baix Empordà.

Foto: el passeig del Mar de Palamós farcit de motos, ahir, durant la trobada organitzada pel grup Mohicanos.

Mapa del web | Avís legal | Ajuntament de Palamós © 2016 - C. Major 56 Tel. 972 60 00 26 (de 9h a 14h) | Dades de contacte | Bústia de suggeriments