13/05/2019 Acció Social i Ciutadania

Té lloc la Diada de la Gent Gran, on Palamós homenatja cada any, el col•lectiu de la tercera edat del municipi

L'acte va tenir lloc ahir diumenge a l'espai municipal polivalent de la "Nau dels 50 metres". Aquesta és una iniciativa que organitza l'Associació de la Gent Gran de Palamós i que compta amb el suport de l'Ajuntament. Durant aquesta festa es va homenatjar els palamosins i palamosines que enguany celebren 80 anys, així com els socis de l'entitat organitzadora que en fan 85. La jornada va incloure un complet dinar i es va amenitzar amb un ball.

Ahir diumenge dia 12 de maig Palamós va realitzar la tercera edició de la Diada de la Gent Gran de Palamós, amb l'objectiu de fer protagonista tota la gent gran del municipi.

Aquesta trobada anual va comptar ahir amb la participació de prop de 270 persones. La Diada de la Gent Gran permet compartir aquesta jornada festiva amb tots els palamosins i totes les palamosines, de totes les edats, que ho desitgen. Aquesta és una iniciativa organitzada per l'Associació Municipal de la Gent Gran que compta amb el suport de l'Ajuntament de Palamós.

Aquesta entitat local ja realitzava anteriorment un dinar de germanor on s'homenatjava els seus socis de 85 anys, però amb l'objectiu d'obrir-ho a tota la gent gran de la vila l'Associació va proposar la realització d'aquesta Diada, on s'homenatja també tots els palamosins i palamosines de la tercera edat, i més concretament a les persones que celebren 80 anys, a les quals se'ls fa arribar una carta personalitzada d'invitació.

L'acte va ser dedicat especialment a aquestes persones, prop d'una trentena, que van ser els principals protagonistes de la Diada d'ahir, convidant-los al dinar i obsequiant-los amb un record d'aquesta jornada.

L'acte es va realitzar a l'equipament municipal de la "Nau dels 50 metres" (pl. del Suro), i va incloure un complet dinar, que posteriorment va ser amenitzat amb un ball.

Foto: imatge de la Diada de la Gent Gran de Palamós, celebrada ahir a l'equipament municipal de la Nau dels 50 metres. (O.Grassot)

Mapa del web | Avís legal | Ajuntament de Palamós © 2016 - C. Major 56 Tel. 972 60 00 26 (de 9h a 14h) | Dades de contacte | Bústia de suggeriments