23/05/2019 Ensenyament

Uns 200 alumnes de 1r de primària de les escoles de Palamós, participen en la Jornada de Robòtica que s'ha organitzat avui a la Nau de 50 metres

Aquesta activitat escolar conjunta esdevé la cloenda del seminari de treball sobre robòtica que s'ha realitzat a totes les escoles de primària del municipi durant aquest curs. La jornada d'avui ha girat al voltant del treball amb les bee-bots (abelles) utilitzant material de robòtica i tauletes. Els alumnes de 3r d'ESO de l'IES Palamós han fet de mentors ajudant els més petits en la realització de les activitats. El seminari de robòtica realitzat aquest curs amb els infants de primària de Palamós, ha tingut com a principals objectius: poder iniciar els alumnes en el llenguatge de programació de manera natural i lúdica; valorar la robòtica educativa com un recurs més per l'aprenentatge, o bé, aprendre a superar reptes diaris posant en pràctica conceptes i habilitats cognitives relacionades amb diferents àrees curriculars.

L'equipament municipal de la -Nau dels 50 metres- ha acollit aquest matí (23/05/19) la Jornada de Robòtica de totes les escoles de primària del municipi (Vila-romà, La Salle, La Vila i Vedruna) amb la col•laboració de l'IES Palamós.

L'activitat ha aglutinat un global aproximat de 200 alumnes de primer curs de primària, que han mostrat les seves creacions i han posat en comú els seus coneixements en robòtica, apresos durant aquest curs 2018-19 mitjançant el seminari que han realitzat en les seves respectives escoles sobre aquest tipus de tecnologia.

La jornada d'avui ha esdevingut cloenda d'aquest seminari, girant en aquest cas al voltant del treball amb les bee-bots (abelles) i utilitzant material de robòtica i tauletes. Els alumnes de 3r d'ESO de l'IES Palamós han fet de mentors ajudant els més petits en la realització de les activitats programades.

El seminari de robòtica realitzat aquest curs amb els infants de totes les escoles de primària de Palamós, ha tingut com a principals objectius: poder iniciar els alumnes en el llenguatge de programació de manera natural i lúdica; valorar la robòtica educativa com un recurs més per l'aprenentatge; desenvolupar aquest aprenentatge de l'alumne per indagació (assaig-error), o bé aprendre a superar reptes diaris posant en pràctica conceptes i habilitats cognitives relacionades amb diferents àrees curriculars.

Foto: l'activitat de la Jornada de Robòtica realitzada a la Nau dels 50 metres.

Mapa del web | Avís legal | Ajuntament de Palamós © 2016 - C. Major 56 Tel. 972 60 00 26 (de 9h a 14h) | Dades de contacte | Bústia de suggeriments