24/05/2019 Entitats associatives

El grup local Mohicanos concentrarà diumenge més de 600 motos a la 13a trobada d'aquests vehicles que té lloc a Palamós

Amb aquesta alta participació la trobada de motos palamosina ja s'ha convertit amb la més concorreguda de les comarques gironines. L'activitat tindrà lloc, un any més, al passeig del Mar, on es mostraran totes les motos participants. La jornada s'iniciarà a les 9 h del matí, i fins a les 14 h l'ambient de les motos i tot el que l'envolta seran protagonistes al passeig, amb la ubicació també de diverses parades amb productes per als motoristes, sortejos per als participants i música en viu. Enguany la trobada oferirà al públic assistent la possibilitat de degustar gamba de Palamós, com a element distintiu del municipi.

Ja està tot a punt per a la realització, aquest proper diumenge dia 26 de maig, de la 13a trobada de motos de Palamós, organitzada per l'entitat local, Mohicanos Moto Grup, en col•laboració amb l'Ajuntament de Palamós.

Per aquesta ocasió aquesta entitat palamosina preveu tornar a concentrar al passeig del Mar més de 600 motos de totes les marques i models provinents d'arreu de les comarques gironines i de Catalunya, seguint la bona dinàmica participativa que han tingut les darreres edicions d'aquesta activitat.

Amb aquesta alta participació la trobada palamosina ja s'ha convertit amb la més concorreguda de les comarques gironines.

La trobada s'iniciarà a les 9 h del matí, i fins a les 14 h l'ambient de les motos i tot el que l'envolta seran protagonistes al passeig, amb l'exposició de totes les motos participants, així com la ubicació de diverses parades amb productes per als motoristes, sortejos per als participants i música en viu.

Enguany, degustació de gambes de Palamós
Una de les novetats del programa d'enguany ha estat la incorporació d'una degustació de gambes de Palamós que Mohicanos Moto Grup ha sumat al refrigeri que habitualment ja preparen amb un complet esmorzar. L'objectiu és el de poder oferir aquest tastet com un element distintiu del municipi que té la gamba com una de les seves marques més potents.

Les persones interessades a poder participar d'aquesta degustació de gamba de Palamós, podrà fer-ho adquirint els tiquets que l'organització posarà a la venda al preu de 5 euros, i que inclou també beguda.

Foto: imatge de la trobada de motos a Palamós organitzada per Mohicanos l'any passat.

Mapa del web | Avís legal | Ajuntament de Palamós © 2016 - C. Major 56 Tel. 972 60 00 26 (de 9h a 14h) | Dades de contacte | Bústia de suggeriments