13/08/2019 Entitats associatives

La Mostra de l’Havanera Catalana de Palamós portarà demà dimecres la millor música marinera al parc de l’Arbreda

Aquest reconegut concert d’havaneres tindrà lloc, en la seva 38ª edició, demà dimecres 14 d’agost, a partir de les 22h. La mostra convertirà, un any més, l’Arbreda de Palamós en el veritable “palau de l’havanera” amb la participació dels grups Port Bo, Peix Fregit, Neus Mar i L’Espingari. Les entrades es poden adquirir anticipadament a les oficines de l’Àrea de Cultura, o bé de manera online, a través del web www.lagorga.cat.

Demà dimecres 14 d’agost, a les 22h, el recinte del parc de l’Arbreda de Palamós acollirà un any més la tradicional Mostra de l’Havanera Catalana que enguany arriba a la seva 38a edició. Aquest reconegut concert d’havaneres és organitzat per l’Agrupació Sardanista Costa Brava amb la col•laboració de l’Ajuntament de Palamós i el suport de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Girona.

Per aquesta nova edició, la Mostra de l’Havanera Catalana comptarà amb la participació de quatre grups d’havaneres del prestigi de: Port Bo, Peix Fregit, Neus Mar i L’Espingari que per l’ocasió interpretaran bona part de les millors peces del seu ampli repertori.

Venda de les localitats
Les localitats per a poder assistir a la nova edició de la Mostra de l’Havanera Catalana, es poden adquirir anticipadament a les oficines de l'Àrea de Cultura (edifici del teatre La Gorga), o bé online, mitjançant el portal web www.lagorga.cat. El preu de l'entrada general és de 15€, mentre que per als socis de l’Agrupació Sardanista Costa Brava és de 12€.

L’organització del concert també posarà a la venda entrades el mateix dimecres 14 d’agost, a partir de les 19 h, en aquest cas a la taquilla que hi haurà ubicada al recinte de l’Arbreda de Palamós.

L’Arbreda, el palau de l’havanera en català
La palamosina Mostra de l’Havanera es converteix cada any amb un concert d’havanera amb caràcter exclusiu, on la característica més destacada és que les cançons són interpretades únicament en llengua catalana.

Per a tots els grups participants, és –així ho han manifestat sovint- un prestigi poder prendre part a la Mostra de l'Havanera Catalana de Palamós, un reconegut concert d’havanera en el qual la nota predominant és el silenci absolut i on les cançons se succeeixen una rere l’altre.

Les condicions d’acústica de l’Arbreda converteixen la Mostra de l’Havanera en un veritable concert d’aquest estil musical, i han portat als mateixos grups participants al llarg d’aquests anys a batejar l’Arbreda, com el “palau de l’havanera”.

Foto: un grup d'havaneres a l'escenari del parc de l'Arbreda en una edició passada de la mostra.

Mapa del web | Avís legal | Ajuntament de Palamós © 2016 - C. Major 56 Tel. 972 60 00 26 (de 9h a 14h) | Dades de contacte | Bústia de suggeriments