05/09/2019 Teatre La Gorga

L'escenari de La Gorga acollirà demà divendres la 3a edició de “la Nit Blanca del Teatre”

Des de les 20 h del vespre i fins a la mitjanit es programaran un total de set espectacles teatrals que realitzaran principalment companyies amateurs del municipi, en una marató nocturna de teatre que conclourà amb la representació de l’obra professional “El Brindis”. Es tracta de la tercera edició d’aquesta activitat que organitza cada dos anys l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Palamós amb l’objectiu de seguir fomentant l’activitat teatral al municipi. El format de l’activitat s’ha ideat perquè actors i públic comparteixin l’escenari i on els espectadors seuen envoltant l’àmbit de la representació, encadenat obres curtes d'una durada aproximada de 20 minuts, totes amb entrada gratuïta. A partir de les 23 h es representarà l'espectacle professional "El Brindis", la darrera obra que va dirigir la reconeguda actriu i directora gironina, Cristina Cervià.

Demà divendres 6 de setembre, tindrà lloc la tercera edició de la proposta cultural “La Nit Blanca del Teatre” que organitza cada dos anys l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Palamós amb l’objectiu de seguir fomentant l’activitat teatral al municipi.

Marató nocturna de teatre on actors i públic comparteixen l’escenari
De les 20 h del vespre i fins a la mitjanit es programaran un total de set espectacles teatrals curts que realitzaran companyies amateurs del municipi en una marató nocturna de teatre que es conclourà amb la representació de l’obra professional "El Brindis".

El format de l’activitat s’ha ideat perquè actors i públic comparteixin l’escenari i on els espectadors seuen envoltant l’àmbit de la representació. Aquest format limita doncs l’aforament a setanta-cinc persones per representació. A partir de les 20 h s'iniciaran les representacions, encadenant obres curtes d'una durada aproximada de 20 minuts, totes amb entrada gratuïta.

La sessió començarà amb l'obra "FriendsForEver", de la companyia Traca-Teatre. Li seguirà vint minuts més tard l'espectacle "Inspiració" dels Cosinets; a les 20:40 h serà el torn per als actors del Grup de Teatre del Punt Jove que representaran l'obra "Improjove". A partir de les 21:10 h es representarà l'espectcle "Reminiscències" del grup 30 ous a un euro i mig; a les 21:30 h entrerà en escena la formació Gespa Teatre amb dues obres curtes, primer "Aquella flaire d'herba de les coses" i posteriorment l'obra "Estocolm".

"El Brindis", en record de l'actriu i directora gironina, Cristina Cervià
La cloenda d’aquesta marató teatral finalitzarà amb la representació, a partir de les 23 h, de l’obra professional “El Brindis” de la companyia La Gàrgola, amb text de Frank Bayer, interpretada per Raúl Tortosa i Xavier Mercadé.

Aquesta va ser la darrera obra que va dirigir Cristina Cervià Sancho. Precisament aquesta representació es vol dedicar especialment al record d'aquesta reconeguda actriu i directora gironina, que va morir el mes de març passat a causa d'un càncer.

Amb més de trenta anys de carrera teatral, Cervià es va dedicar principalment a l'activitat professional d'actriu i directora de teatre, però també havia participat en sèries de televisió, o bé impartint classes i tallers d'interpretació.

En aquest cas el preu de les localitats (aforament màxim de 75 persones) per poder assistir a la representació d’aquesta obra és de 10 €, la general; i de 5 € pel que fa a la reduïda.

Foto: La Nit Blanca del Teatre (J.Massoni)

Mapa del web | Avís legal | Ajuntament de Palamós © 2016 - C. Major 56 Tel. 972 60 00 26 (de 9h a 14h) | Dades de contacte | Bústia de suggeriments