09/09/2019 Servei de Premsa

Màxima precaució davant l'episodi de fortes pluges que poden afectar aquesta nit i demà Palamós

En relació amb aquest episodi de tempestes que es preveu que se centrin al prelitoral i litoral central català, s'ha activat el nivell d’alerta roja del pla d’emergències Inuncat. Es recomana extremar les precaucions entorn els cursos de rius i evitar travessar rieres i torrents. L’onatge al litoral es combinarà també amb un vent fort, per això Protecció Civil també demana allunyar-se d’espigons i esculleres. Per a qualsevol emergència: telèfon 112. Podeu consultar els avisos meteorològics a: www.meteo.cat

L'Ajuntament de Palamós informa de l'alerta de l’arribada d’un front de forts pluges que poden afectar el municipi a partir d’aquest vespre i durant tot el dia de demà, amb precipitacions abundants.

En relació amb aquest episodi de tempestes que es preveu que se centrin al prelitoral i litoral central català, s'ha activat el nivell d’alerta roja del pla d’emergències per inundacions Inuncat de Protecció Civil. Les precipitacions, que han de començar aquesta nit de dilluns i s’allargaran tot dimarts, aniran acompanyades, a més, per fort vent i onatge demà a tot el litoral, amb ones que podran superar els 2,5 metres d’altura.

Es recomana extremar les precaucions entorn els cursos de rius i evitar travessar rieres i torrents perquè poden portar aigua abundant de forma sobtada. L’onatge es combinarà també amb un vent fort, sobretot a la façana litoral i prelitoral central, per això Protecció Civil també demana allunyar-se d’espigons i esculleres.

També s'aconsella evitar desplaçaments, netejar i obrir embornals de patis i terrasses per evitar inundacions, així com, en aquelles zones habitualment inundables, protegir les parts baixes de portes d'habitatges o de garatges per evitar la possible entrada d'aigua.

Per a qualsevol emergència: 112

Podeu consultar els avisos meteorològics a: www.meteo.cat

Foto: Avís Inuncat.

Mapa del web | Avís legal | Ajuntament de Palamós © 2016 - C. Major 56 Tel. 972 60 00 26 (de 9h a 14h) | Dades de contacte | Bústia de suggeriments