03/10/2019 Oficina Municipal de Turisme

Palamós inicia el procés d'obres de la nova Oficina de Turisme

La nova seu d'aquest servei s'ubicarà en un local de dues plantes i 160m2 situat en el número 2 del passeig del Mar, sota l'edifici Jaume II. El projecte d'obres que ara s'inicia se centra en l'adequació interior d'aquest espai, refent els revestiments i paviments, i actuant també en una nova instal•lació elèctrica, principalment en l’enllumenat i la climatització. Les obres de la nova Oficina de Turisme tenen un termini d’execució de tres mesos i un pressupost de 81.400 €. Amb la posada en marxa de la nova seu, les àrees municipals de Turisme i Promoció Econòmica deixaran els espais utilitzats fins ara, concretament l'actual Oficina Municipal de Turisme del passeig del Mar, i també la unitat administrativa situada a la Casa Montaner.

Aquesta setmana s'han iniciat les obres de condicionament i millora de la nova Oficina de Turisme de Palamós i seu administrativa de les àrees municipals de Turisme i de Promoció Econòmica.

Es tracta d'un local de dues plantes i 160m2 situat en un àmbit molt cèntric del municipi, concretament en el número 2 del passeig del Mar, sota l'edifici Jaume II, que l'Ajuntament de Palamós ha llogat per un període inicial de 10 anys.

La nova oficina respon a la necessitat de millorar els espais d'atenció i acolliment turístic a Palamós, adaptant-los a la normativa actual de Turisme, i enfocats a tenir un servei d'acollida turística integral.

El projecte d'obres que ara s'inicia se centra en l'adequació interior d'aquest espai, refent els revestiments i paviments, adaptant l'accés per a persones amb mobilitat reduïda, i actuant també en una nova instal•lació elèctrica, principalment en l’enllumenat i la climatització.

La nova Oficina de Turisme ubicarà en la seva planta baixa, de 80 m2, diversos taulells per a l'atenció individualitzada, així com un espai d’atenció privat i un bany públic. La planta primera, també de 80 m2, es destinarà a la unitat administrativa de les àrees, amb un espai diàfan de treball i reunió, una sala d'arxiu i un bany.

Les obres de la nova Oficina de Turisme tenen un termini d’execució de tres mesos i un pressupost de 81.400 €.

Amb la posada en marxa de la nova seu, les àrees municipals de Turisme i Promoció Econòmica deixaran els espais utilitzats fins ara, concretament la unitat administrativa situada a la Casa Montaner i l'actual Oficina Municipal de Turisme del passeig del Mar.

Precisament aquest darrer equipament, de dimensions reduïdes, havia quedat obsolet tant per a poder realitzar una atenció turística adequada, com per la comoditat de treball dels informadors turístics.

Cal destacar però que a la Casa Montaner es mantindran les dependències que l'Àrea de Promoció Econòmica destina al servei d’Ocupació i Formació, amb la borsa de treball; el servei d’Emprenedoria i els projectes de Treball als Barris.

Foto: la nova seu de l'Oficina de Turisme de Palamós, actualment en obres.

Mapa del web | Avís legal | Ajuntament de Palamós © 2016 - C. Major 56 Tel. 972 60 00 26 (de 9h a 14h) | Dades de contacte | Bústia de suggeriments