07/10/2019 Medi Ambient

Premi a la millor fotografia participant en el concurs d’Instagram de les activitats mediambientals realitzades a Palamós durant l’estiu

El premi ha estat per a Pau Fernández, que va aconseguir una bonica imatge de la platja de Castell feta des del final del camí de ronda que ve de cala S’Alguer. La temàtica del concurs feia protagonista l’espai natural de Castell-Cap Roig, en motiu de la celebració del 25è aniversari del Referèndum de Castell, per posar en valor aquest espai d’elevat valor ambiental i paistgístic. Al concurs s’hi han presentat més d’un cenentar de fotografies.

Dijous de la setmana passada va tenir lloc l'acte de lliurament del premi del concurs fotogràfic d'Instagram que es va realitzar durant aquest estiu, i que estava inclòs dins les activitats mediambientals que organitza l'Àrea de Medi Ambient de l'Ajuntament de Palamós.

En aquesta ocasió el premi ha estat per a Pau Fernández amb una bonica fotografia on es pot contemplar la platja de Castell en la seva totalitat, feta des del tram final del camí de ronda que ve de cala S’Alguer. L’acte de lliurament del premi es va realitzar a la sala noble de l’Ajuntament de Palamós amb la presència de l’alcalde de la vila, Lluís Puig, i el regidor de l’Àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament de Palamós, Xavier Lloveras.

El premi a la millor fotografia ha estat dotat amb un bateig de submarinisme per a dues persones per poder gaudir del fons marí de Palamós, concretament de la zona de Castell-Cap Roig, amb Dive Center Palamós.

Amb aquesta iniciativa fotogràfica l'Àrea de Medi Ambient ha volgut posar en valor l’espai natural de Castell-Cap Roig, coincidint aquest 2019 amb la commemoració dels 25 anys del referèndum de Castell que va tenir lloc el 12 de juny de 1994, i amb el qual es va poder salvar aquest espai d’elevat valor ambiental. El concurs buscava que la fotografia trasmetés l’essència del paratge i que, alhora, anés acompanyada d’un text descriptiu que mostrés la importància de l’espai des de la visió del participant.

En el concurs s’hi han presentat més de cent fotografies publicades a Instagram amb l’etiqueta #essenciapalamos.

Durant les activitats mediambientals organitzades aquest l’estiu s’han realitzat també diverses sortides guiades a l’entorn dels camins de ronda de Palamós, sortides en caiac o snorkel.

Foto: l'alcalde de Palamós, Lluís Puig; el guanyador del concurs, Pau Fernández, i el regidor de Medi Ambient, Xavier Lloveras, durant l'entrega del premi el passat dijous.

Mapa del web | Avís legal | Ajuntament de Palamós © 2016 - C. Major 56 Tel. 972 60 00 26 (de 9h a 14h) | Dades de contacte | Bústia de suggeriments