29/11/2019 Participació Ciutadana

Crida al jovent de Palamós per decidir com haurà de ser el nou Espai Jove del municipi

Dilluns i dijous de la setmana vinent s'han programat dues reunions per tal que tots els joves del municipi que ho desitgin puguin aportar la seva opinió per decidir com es distribuirà l'equipament d'aquest espai jove de trobada que properament es posarà en funcionament a les galeries Carme. Amb aquesta activitat es conclourà el procés participatiu "Els Espais Joves seran sempre vostres", que es va iniciar l'any passat on els joves ja van decidir quin tipus d'equipament havia de tenir aquest espai. L'Espai Jove s'inclou dins els equipaments municipals ubicats a les galeries Carme on en els darrers mesos s'ha dut a terme un projecte de reforma amb l'objectiu de poder potenciar els seus usos polivalents i on han traslladat les seves oficines les àrees municipals de Joventut i Participació Ciutadana.

Les àrees municipals de Participació i de Joventut de l'Ajuntament de Palamós fan una crida al jovent del municipi per tal que se sumin a la darrera fase del procés participatiu "Els Espais Joves seran sempre vostres", que té l'objectiu de dissenyar, amb el criteri dels adolescents, l'Espai Jove del municipi que properament es posarà en funcionament a les galeries Carme.

Les dues sessions previstes es duran a terme la setmana vinent precisament en el mateix local del futur Espai Jove (galeries Carme) i amb dues dates per tal que els joves interessats a participar-hi puguin triar quin dels dos dies els va millor. Concretament podran escollir entre el dilluns 2 de desembre, de 17 a 18 h; o bé dijous 5 de desembre, de 18 a 19 h.

Aquesta trobada serà dinamitzada pels tècnics de les àrees municipals de Participació i Joventut, amb l'objectiu que el jovent de Palamós pugui aportar la seva opinió per decidir com es distribuirà l'equipament d'aquest espai jove.

Amb aquesta activitat es conclourà el procés participatiu que es va iniciar l'any passat on els joves ja van escollir quin tipus d'equipament i mobiliari que havia de tenir aquest espai, fixant el destí d'una part de la inversió pública del pressupost municipal de 2018, que va atorgar 10.000 euros a equipar aquest espai per als joves.

Ara es tracta doncs de poder concretar com s'ubicarà aquest equipament dins el local creant les diverses zones d'activitat, entre altres l'espai audiovisual i multimèdia, els elements per tallers i jocs de taula, zona d'estudi amb ordinadors, així com el mobiliari genèric.

L'Espai Jove té una superfície d'uns 60 metres quadrats ubicats en un local situat al costat de l'equipament polivalent municipal de les galeries Carme, on en els darrers mesos s'ha dut a terme un projecte de reforma amb l'objectiu de poder potenciar els seus usos i on en les darreres setmanes s'han traslladat les oficines de les àrees municipals de Joventut i Participació Ciutadana.

L'objectiu de l'Ajuntament de Palamós és posar en funcionament tots aquests equipaments durant el mes de gener de l'any vinent.

Foto: imatge de les sessions de participació que es varen organitzar a l'Espai Jove en la primera fase del procés "Els Espais Joves seran sempre vostres".

Mapa del web | Avís legal | Ajuntament de Palamós © 2016 - C. Major 56 Tel. 972 60 00 26 (de 9h a 14h) | Dades de contacte | Bústia de suggeriments