02/01/2020 Joventut

Unes 1.500 persones han participat al parc infantil ‘Nadal Jove’ de Palamós, a la Nau dels 50 metres

Els dies 27, 28 i 29 de desembre ha tingut lloc el ‘Nadal Jove’ a la Nau dels 50 metres amb activitats de lleure per a infants i joves. Demà divendres 3 de gener s’inicien les activitats programades per a l’arribada dels Patges i els Reis Mags d’Orient. El campament reial de Patges, les Patge-olimpíades i la cavalcada de Ses Majestats els Reis Mags d’Orient són les tres activitats previstes pels dies 3, 4 i 5 de gener.

Unes 1.500 persones han gaudit del parc infantil i juvenil ‘Nadal Jove’ de Palamós que ha tingut lloc els dies 27, 28 i 29 de desembre.

Dins la campanya d’activitats nadalenques de Palamós “Activa’t per Nadal”, el Departament de Joventut ha organitzat les activitats del “Nadal Jove”, que durant tres dies han ofert als infants i joves tallers de manualitats, animació infantil, cantada de nadales o jocs recreatius com diferents inflables, ludoteca, pista poliesportiva o un circuit d’aventura amb tirolina.

Durant aquests tres dies pel “Nadal Jove”, situat a la Nau dels 50 metres, hi han passat unes mil cinc-centes persones que han aprofitat les festes nadalenques per passar una bona estona amb els més petits.

Aquesta activitat s’afegeix a les previstes per aquests dies abans de l’arribada de Ses Majestats els Reis Mags d’Orient al municipi.

Benvinguda als Patges i Reis Mags d’Orient
Palamós ja ho té gairebé tot a punt per a celebrar, a partir de demà divendres a la tarda, les activitats per a l’arribada dels Patges i els Reis Mags d’Orient. Demà, 3 de gener, a partir de les 17 h a la plaça Sant Pere, s’iniciarà una cercavila amb batucada fins a la plaça de l’Església, on hi haurà situat el Campament dels Patges, ple de llum, haimes, foc, jocs i sorpreses que permetrà a totes les nenes i nens de Palamós i rodalies interactuar, jugar i explicar als patges reials els seus desitjos.

El campament reial es podrà visitar des de les 17.45 fins les 21.30 h del mateix divendres 3 de gener.

L’endemà, dissabte 4 de gener, de 10 a 13 h i de 16.30 a 19.30 h a l’Arbreda, tindran lloc les ‘Patge-olimpíades’, les proves dirigides als nens i nenes per saber si podrien ser uns bons Patges Reials.

Diumenge 5 de gener se celebrarà la tradicional arribada de Ses Majestats els Reis Mags d’Orient. A partir de les 18 h, al Moll Vell, els Reis arribaran per mar com és habitual on l’alcalde i els nens i nenes els estaran esperant, mentre berenen una xocolata calenta. A partir de les 19 h, la cavalcada dels Reis Mags començarà des de Sant Joan i arribarà fins el teatre La Gorga on, a partir de les 20 h, es farà la tradicional salutació de Ses Majestats a tots els infants.

Ses Majestats baixaran de les seves carrosses a l’inici del carrer de Dídac Garrell i faran un recorregut a peu des d’aquesta via, passant pel carrer Major i fins arribar al teatre La Gorga.

Enguany també hi haurà la participació de l’agrupació de batucada Repercussió de Palamós que col•laborarà animant la festa pels carrers cèntrics de la vila mentre els nens i nenes i les seves famílies esperen l’arribada de la comitiva Reial, pels voltants de les 19 h.

Foto: una de les activitats lúdiques del 'Nadal Jove' d'enguany.

Mapa del web | Avís legal | Ajuntament de Palamós © 2016 - C. Major 56 Tel. 972 60 00 26 (de 9h a 14h) | Dades de contacte | Bústia de suggeriments