10/01/2020 Joventut

El Punt Jove Palamós enceta el primer trimestre de 2020 amb noves activitats

El proper dilluns 13 de gener el Punt Jove Palamós encetarà el primer trimestre de 2020 amb un gran ventall d’activitats entre les quals hi ha novetats. Taller de berenars saludables, ‘Tabú’ espai lliure de prejudicis o defensa personal són algunes de les noves propostes. Aquest trimestre segueixen en marxa les activitats que van iniciar-se al setembre i que s’allargaran fins el juny com la Dansa inclusiva o l’acompanyament al treball de recerca.

El Departament de Joventut de l’Ajuntament de Palamós inicia aquest proper dilluns 13 de gener el primer trimestre de 2020 amb un gran ventall d’activitats gratuïtes pensades per als joves del municipi d’entre 13 i 30 anys.

D’entre la vintena d’activitats programades per aquest trimestre n’hi ha algunes de noves amb la finalitat d’oferir als joves la possibilitat d’escollir entre les que més els agradin.

Les activitats previstes aquest mes de gener s’iniciaran dilluns vinent i, la majoria d’elles, s’allargaran fins el mes de març, algunes també fins a finals del curs escolar.

Entre aquestes destaca el Tatre Fòrum, que consisteix en tres sessions, la segona de les quals els joves van al teatre La Gorga a veure una obra i aquesta es comenta en les sessions anterior i posterior; ‘Tabú’ com un espai lliure de prejudicis on els participants poden expressar les seves preocupacions; el Taller de Benerars saludables, o la creació d’un grup de joves impulsor d’esdeveniments que es farà cada dimecres de gener de 16.30 a 18 h.

L’activitat que es repeteix aquest trimestre per l’èxit assolit el novembre passat és Acroyoga, impartit per Clàudia Arias, que tindrà lloc cada dijous de gener, febrer i març, de 17.30 a 18.30 h, al mateix Punt Jove i que, com la resta d’activitats, és gratuïta.

De cares a finals d’aquest mes de gener, com a activitat puntual destaca l’Esquiada Jove, el diumenge 26 de gener. Els joves interessats en participar-hi es podran inscriure a partir d’aquest proper dilluns al Punt Jove.

A partir del mes de març tindrà inici el nou Taller de Defensa Personal, que es farà durant tot el mes cada dimecres de 19.30 a 21 h.

Pel que fa a les activitats que s’allarguen tot el curs escolar, el Punt Jove ofereix el Taller d’acompanyament al treball de recerca, dirigit a tots els estudiants d’ESO, Batxillerat o universitaris que vulguin un seguiment grupal o individualitzat; la Dansa Inclusiva amb l’Associació POTS; el Club Lila, per parlar de temes de feminisme, o el Taller Expressa’t, amb el qual es treballa, amb tècniques teatrals, aspectes com la vocalització i projecció de la veu.

La inscripció a totes les activitats és gratuïta i es pot fer a través del correu electrònic espai.jove@palamos.cat o, presencialment, al 1r pis de les Galeries Carme.

Foto: un grup de joves durant una activitat al Punt Jove Palamós.

Mapa del web | Avís legal | Ajuntament de Palamós © 2016 - C. Major 56 Tel. 972 60 00 26 (de 9h a 14h) | Dades de contacte | Bústia de suggeriments