14/01/2020 Promoció Econòmica

Obert el període d’inscripcions per als nous cursos gratuïts de formació professional a Palamós

Els cursos que s’ofereixen enguany són el d’especialista en peix i el d’auxiliar de manteniment nàutic, a banda del programa d’activitats d’informàtica per a la recerca de feina. El proper dijous 23 de gener tindrà inici el curs d’especialista en peix i el 9 de març començarà el d’auxiliar de manteniment nàutic, ambdós combinaran les sessions teorico-pràctiques amb les pràctiques en empresa. Aquests cursos, adreçats a persones majors de 16 anys empadronades a Palamós i inscrites al Servei d’Ocupació de Catalunya, formen part del projecte ‘Treball als barris’.

L’Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Palamós ha obert el període d’inscripcions per a poder participar a dos cursos de formació professional que s’iniciaran a partir de la setmana que ve al municipi.

Es tracta concretament d’un curs especialitzat en peixateria i d’un altre destinat a la formació d’auxiliars de manteniment nàutic. Aquests cursos, totalment gratuïts, inclouen tant la part teòrica de la formació com la pràctica, que es realitza en les empreses i organismes col•laboradors.

El curs d’especialista en peix s’iniciarà el proper dijous 23 de gener, en 18 sessions teorico-pràctiques i 15 més de pràctiques a l’empresa, que tindran lloc en horari de matí, de 9 a 13 h. El curs d’auxiliar de manteniment nàutic s’iniciarà el 9 de març, també en horari de 9 a 13 h, i amb el mateix número de sessions que el primer.

Pel que fa al programa d’activitats d’informàtica per a la recerca de feina (nivell inicial, mig o avançat), s’iniciarà el mes de febrer, amb data a concretar, en horari de matins de 9.30 a 13 h.

Les persones interessades a participar en algun d’aquests cursos, han de ser majors de 16 anys, estar empadronades a Palamós i inscrites al Servei d’Ocupació de Catalunya. Poden fer la seva inscripció a l’Àrea de Promoció Econòmica, de dilluns a divendres de 10 a 14h, a la Casa Montaner, situada al Parc dels Països Catalans, 3. Per a més informació, poden trucar al 972600380 o enviar un correu electrònic a: orientacioprofessional@palamos.cat.

Aquesta activitat formativa forma part del projecte ‘Treball als barris’ i compta amb el suport del Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat.

Foto: un grup de joves en un curs d'una edició passada.

Mapa del web | Avís legal | Ajuntament de Palamós © 2016 - C. Major 56 Tel. 972 60 00 26 (de 9h a 14h) | Dades de contacte | Bústia de suggeriments