10/02/2020 Medi Ambient

Premi per a les millors fotos participants en el concurs de les activitats mediambientals realitzades a Palamós durant la passada tardor

En aquesta ocasió el premi té doble guanyador. Es tracta de Teresa Albalat i Miquel Ferrés, que en les fotos que varen presentar mostraven propostes per a la reducció de la generació de residus en els seus hàbits quotidians. La temàtica d'aquest concurs d'Instagram feia protagonista la "reducció de residus a la cuina", conscienciant en aquelles activitats del dia a dia, a l'hora d'anar a comprar o de conservar els aliments.

Divendres de la setmana passada (7 de febrer) va tenir lloc l'acte de lliurament del premi del concurs fotogràfic d'Instagram que es va realitzar durant la passada tardor, i que estava inclòs dins les activitats mediambientals, que organitza l'Àrea de Medi Ambient de l'Ajuntament de Palamós.

En aquesta ocasió el premi ha tingut doble guanyador. Concretament els palamosins, Teresa Albalat i Miquel Ferrés, autors de dues fotos que mostraven propostes per a la reducció de la generació de residus en els seus hàbits quotidians.

L'acte de lliurament del premi es va realitzar a la sala noble de l'Ajuntament de Palamós amb la presència de l'alcalde de la vila, Lluís Puig.

El premi atorgat als guanyadors està dotat estat un cistell de vim que es va omplir de diversos elements que permetran reduir, encara més, els residus en el dia a dia. Aquest anomenat “kit de prevenció” s'inclou: 3 carmanyoles de vidre, 2 carmanyoles de plàstic, 4 pots de vidre, 4 bossetes de tela, 1 embolcall alimentari, 1 ampolla, 1 termo,1 embut per a oli de cuina, receptari per a fer sabó amb oli brut de cuina, i el llibre “Residu zero a casa”, de Bea Johnson.

Aquest concurs d'Instagram va ser inclòs dins el cicle d’activitats de la tardor de 2019, organitzat per l'Àrea de Medi Ambient de l'Ajuntament de Palamós.

El programa d'activitats organitzades dins aquest cicle van estar encaminades a la reducció de la generació de residus en hàbits quotidians com anar a comprar, conservar aliments al rebost, guardar aliments a la nevera, menjar fora de casa. Les fotografia que es van presentar al concurs havien de mostrar algun truc que el participant apliqués per a reduir residus a la cuina.

Foto: Els guanyadors de premi del concurs fotogràfic d'Instagram, acompanyats de l'alcalde de Palamós (centre).

Mapa del web | Avís legal | Ajuntament de Palamós © 2016 - C. Major 56 Tel. 972 60 00 26 (de 9h a 14h) | Dades de contacte | Bústia de suggeriments