22/05/2020 Policia Local

Demà dissabte es tallarà a la circulació de vehicles el primer tram de l'avinguda de Catalunya

El motiu és el de la necessitat d'ubicar les parades de fruites i verdures a la calçada d'aquest tram d'avinguda, garantint l'espai suficient per a poder preservar la distància de seguretat entre les persones. El tall es produirà entre les 6 h del matí i fins a les 15 h de la tarda, i afectarà el tram de l'avinguda de Catalunya situat entre el carrer de Josep Joan i l'avinguda de l'Onze de Setembre.

L'Ajuntament de Palamós comunica que demà dissabte 23 de maig, de les 6 h del matí i fins a les 15 h de la tarda, el tram de l'avinguda de Catalunya entre el carrer de Josep Joan i l'avinguda de l'Onze de Setembre, romandrà tancada a la circulació de vehicles ambdós sentits.

El motiu és la necessitat d'ubicar les parades de fruites i verdures a la calçada d'aquest tram d'avinguda, garantint l'espai suficient per a poder preservar la distància de seguretat entre les persones.

Aquesta mesura excepcional, es mantindrà tots els dissabtes mentre les autoritats sanitàries no modifiquin els requeriments de seguretat actuals establerts en relació a la Covid-19.

Foto: tram de l'avinguda de Catalunya que quedarà afectat pel tall viari.

Mapa del web | Avís legal | Ajuntament de Palamós © 2016 - C. Major 56 Tel. 972 60 00 26 (de 9h a 14h) | Dades de contacte | Bústia de suggeriments