29/07/2020 Cultura i Patrimoni

Més d'un miler de persones ja han gaudit de la programació de concerts gratuïts i a l’aire lliure, Rumb(A)Palamós

Divendres vinent a les 22 h es tancarà la programació d'aquesta edició, amb l'actuació de Mabel Flores. Amb motiu de l'aplicació de les normes sanitàries vinculades a la Covid-19, enguany el festival s'ha dut a terme exclusivament al parc de l'Arbreda, amb aforament limitat i on es garanteixen totes les mesures de seguretat per al públic assistent i la formació musical participant. Rumb(A)Palamós esdevé el primer festival de rumba catalana de la Costa Brava, amb un clar caràcter festiu i familiar.

Divendres vinent, 31 de juliol, es tancarà la setena edició del festival Rumb(A)Palamós, que organitza l'Àrea de Cultura de l'Ajuntament de Palamós amb el suport de la Diputació de Girona. Una proposta cultural i lúdica pensada per a tots els públics, que es porta a terme a l’aire lliure i de manera totalment gratuïta.

Aquesta activitat esdevé a cada edició una destacada mostra dels grups actuals de rumba catalana, que enguany ha programat un total de cinc concerts (Diego Cortés, Mabel Flores, Acorde a Ti, Joan Garriga i Rumba(A)ndPalamós) que s'han dut a terme coincidint amb tots els divendres de juliol, i que a manca de la realització de la darrera actuació programada, ja ha comptabilitzat més d'un miler de persones de públic.

Divendres a les 22 h, darrer concert amb Mabel Flores
Divendres vinent 31 de juliol tindrà lloc la cloenda del festival, a càrrec de la formació de Mabel Flores, un dels noms destacats de la rumba catalana, amb un potent directe que suposa una gran mostra de sentiment i sinceritat.

Després del seu pas per la formació "La Flor del Otro", Mabel Flores presenta una proposta que fa viatjar a través del worldmusic cap a l'alegria, amb dosis d'ironia, feminisme, vitalitat i emoció.

El darrer concert de l'edició d'enguany del Rumb(A)Palamós, s'iniciarà a les 22 h i tindrà lloc, com la resta dels concerts realitzats en aquesta edició, al parc de l'Arbreda, on en cadascuna de les actuacions realitzades s'han seguit les pautes sanitàries adaptades a les normes de la Covid-19.

D'aquesta manera s'ha perdut puntualment la tradicional itinerància del festival, que en totes les edicions anteriors ha permès programar els concerts en diverses places i diferents parcs del municipi.

En aquesta edició s'ha incorporat també la necessitat de retirar entrada gratuïta, garantint d'aquesta manera un aforament màxim a cada concert. Les localitats s'han posat a disposició del públic interessat mitjançant el web: www.lagorga.cat.

Foto: Un dels concerts del festival Rumb(A)Palamós 2020 (X.Planas)

Mapa del web | Avís legal | Ajuntament de Palamós © 2016 - C. Major 56 Tel. 972 60 00 26 (de 9h a 14h) | Dades de contacte | Bústia de suggeriments