07/09/2020 Servei de Premsa

Millores a l'espai per a l'esbarjo de gossos ubicat a la zona de l'Aubi

Divendres passat es varen enllestir les feines d'ubicació d'una nova tanca perimetral d'aquest espai, que ocupa una superfície de més de 1000m2 al costat de l'skate park de la zona esportiva municipal "Josep Massot i Sais". En els darrers mesos s'havia detectat que la tanca existent fins ara, era fàcil de saltar per part dels gossos que feien ús d'aquest espai i calia augmentar la seva alçada. A banda d'aquesta zona d'esbarjo per a gossos Palamós també compta amb la que es troba ubicada a Sota Pedró, situada molt a prop de la zona portuària de La Pedrera. Cal destacar també que des de novembre i fins a març Palamós habilita un espai delimitat a la platja Gran per l'esbarjo d'animals de companyia.

Durant la setmana passada es varen dur a terme les taques d'instal•lació d'una nova tanca perimetral a la zona d'esbarjo per a animals de companyia, ubicada al costat de l'skate park de la zona esportiva municipal "Josep Massot i Sais", i en paral•lel al camí que passa entre aquesta parcel•la i la riera Aubi.

En els darrers mesos s'havia detectat que la tanca existent fins ara, i de prop d'un metre d'altura, era fàcil de saltar per part d'alguns dels gossos que feien ús d'aquest espai i calia augmentar la seva alçada, fins a arribar a l'actual metre i cinquanta centímetres.

Les feines d'instal•lació s'han dut a terme per part d'una empresa especialitzada que ha ubicat els pals de subjecció de la tanca i els 120 metres lineals de malla metàl•lica. El cost global d'aquests treballs ha estat de 2.200 euros.

La zona d'esbarjo per a animals de companyia ubicada a l'Aubi té una superfície de 1070m2 on els gossos poden anar deslligats, sempre amb la presència del seu propietari. L'espai inclou bancs, papereres i una font perquè puguin veure els gossos, així com l'enjardinament amb la ubicació d'arbrat.

Zones d'esbarjo per a gossos també a Sota Pedró i la platja Gran
Palamós també compta amb altres zones d'esbarjo per a gossos, com la que es troba ubicada a Sota Pedró, situada molt a prop de la zona portuària de La Pedrera.

Es tracta d'un parc enjardinat d'uns 950 m2, amb arbres i que la seva superfície és exclusivament de sauló. Aquest espai disposa d'una font, bancs i papereres, així com d'una tanca perimetral de fusta que envolta tot el parc.

Cal destacar que Palamós també compta amb un espai delimitat per a animals de companyia a la platja Gran, una demanda ciutadana sorgida d'un procés de participació ciutadana, concretament la vinculada a la redacció de la nova Ordenança municipal de tinença d'animals.

Aquest espai, d'uns 1300m2 i amb accés al mar, està situat en l'àmbit de platja més proper al final del terme municipal, quedant delimitat aproximadament entre el carrer de Nàpols i el carrer del Mar.

La zona específica per a animals de companyia a la platja Gran s'habilita només temporalment, entre l'1 de novembre i el 15 de març, període en el qual els gossos poden accedir-hi acompanyats dels seus propietaris, i anar-hi deslligats.

Foto: operaris ubicant la nova tanca perimetral a l'espai per a l'esbarjo de gossos situat a la zona de l'Aubi.

Mapa del web | Avís legal | Ajuntament de Palamós © 2016 - C. Major 56 Tel. 972 60 00 26 (de 9h a 14h) | Dades de contacte | Bústia de suggeriments