14/10/2020 Esports

L’Ajuntament de Palamós fa una renovació dels elements de l’skate park

El projecte de remodelació és coordinat pel Departament d’Esports de l’Ajuntament de Palamós, i compta amb la participació de l’Associació Esportiva Braveskate. L’skate park de Palamós està situat al costat de la zona esportiva Josep Massot i Sais. Està previst que les tasques de millora d’aquest equipament esportiu finalitzin aquest proper divendres.

El departament d’Esports de l’Ajuntament de Palamós, mitjançant una empresa especialitzada, està realitzant les tasques de millora i remodelació de l’skate park del municipi, que va ser construït l’any 2014 i que està situat al costat de la zona esportiva municipal Josep Massot i Sais.

La reforma d’aquest equipament lúdic i esportiu es basa principalment en la neteja de l'espai i retirada dels elements antics que s’han substituït per uns de nous de formigó i ferro.

El projecte ha comptat amb la participació de l’Associació Esportiva Braveskate, la qual ha recollit les opinions dels usuaris habituals d'aquest parc per saber quins eren aquells elements o millores que calia instal•lar o realitzar a l'equipament per tal de millorar-lo.

Amb el projecte que ara s'executa, l’skate park disposarà d’un box o caixó de formigó ideal per als trucs de lliscament; es modificarà la duna-volcà per millorar la seva funcionalitat, i s’incorporarà un slappy per trucs de lliscament a poca alçada.

Pel que fa als elements de ferro, l’espai disposarà de tres baranes de diferents tipus per a una pràctica variada. Una d’elles es troba arran de terra per als principiants, una segona totalment horitzontal amb més alçada en la qual s’haurà de superar un forat, i una tercera en forma de “V” invertida per a poder lliscar tant en baixada com en pujada. A més, s’incorporarà un doble pole jam per saltar amb l’ajuda de la barra de ferro. Tots els mòduls són homologats per a la pràctica d’aquest esport i compleixen la normativa i l'estudi de soroll.

El projecte té previst poder realitzar més endavant una segona fase que acabarà de complementar l'equipament de l’skate park.

Aquestes tasques de reforma que es realitzen durant aquesta setmana és previst que finalitzin aquest proper divendres 16 d’octubre. Les obres tenen un cost total de 15.000 €.

Foto: l'skate park durant la remodelació dels elements.

Mapa del web | Avís legal | Ajuntament de Palamós © 2016 - C. Major 56 Tel. 972 60 00 26 (de 9h a 14h) | Dades de contacte | Bústia de suggeriments