15/10/2020 Servei de Premsa

Les jornades “Palamós Gastronòmic” ajornen les seves activitats amb motiu de l'aplicació de les noves mesures Covid

L'objectiu és el de poder reprendre la programació coincidint amb la primera quinzena de novembre, un cop superat el període de tancament de restaurants i tavernes, uns dels principals actius de les jornades. El Palamós Gastronòmic 2020 ja havia realitzat fins ara la primera meitat de la seva programació, prevista per a tot el mes d'octubre, que es va iniciar el dissabte dia 3, amb la 1a Fira dels Millors Vermuts de Catalunya. La programació inclou una variada oferta d'activitats gastronòmiques, però també lúdiques i culturals, amb l'objectiu de donar a conèixer la gastronomia de Palamós des de tots els àmbits, apropant el públic a la cuina i els productes locals.

L'Àrea de Turisme de l'Ajuntament de Palamós ha decidit ajornar la segona part de la programació d'activitats de les populars jornades Palamós Gastronòmic, davant de l'aplicació, durant els propers quinze dies, de les noves mesures que la Generalitat de Catalunya ha decretat per a mirar de contenir l’augment de contagis per la Covid-19.

Entre les principals mesures que s'aplicaran, i que es preveu que entrin en vigor demà divendres, hi ha el tancament de restaurants, tavernes i bars, uns dels principals actius en la programació d'aquestes jornades, amb els menús gastronòmics que presenten els restaurants o bé les tapes elaborades per les tavernes del municipi, amb una àmplia varietat d'oferta.

L'objectiu és el de poder reprendre la programació de les jornades Palamós Gastronòmic 2020 coincidint amb la primera quinzena de novembre, sempre que s'hagi superat aquest període de restriccions.

El Palamós Gastronòmic 2020 ja havia realitzat fins ara la primera meitat de la seva programació, prevista per a tot el mes d'octubre, i que es va iniciar el dissabte dia 3, amb la 1a Fira dels Millors Vermuts de Catalunya.

En aquesta primera quinzena d'octubre la programació ha inclòs activitats com: la visita a cellers locals i al castell de Sant Esteve de Mar amb la prova de vins marins; el recorregut pel camí de ronda amb el tast de productes locals; el coneixement de l'elaboració d'oli al Mas Salvà; la visita guiada a la subhasta del peix, o bé, el show cooking de cuina marinera.

Les jornades Palamós Gastronòmic inclouen cada any una variada oferta d'activitats gastronòmiques, però també lúdiques i culturals, amb l'objectiu d'apropar el públic a la cuina i els productes locals.

Foto: L'activitat de tast de vins marins que va tenir lloc al castell de Sant Esteve de Mar dins els actes del Palamós Gastronòmic 2020.

Mapa del web | Avís legal | Ajuntament de Palamós © 2016 - C. Major 56 Tel. 972 60 00 26 (de 9h a 14h) | Dades de contacte | Bústia de suggeriments