30/03/2021 Policia Local

Nova furgoneta d’atestats per a la Policia Local de Palamós

El vehicle està equipat amb tecnologia híbrida i compta amb tots els sistemes necessaris per a poder realitzar controls i atestats, dotada d’alcoholímetres, drogo-test i amb accés a internet. Aquesta furgoneta és el segon vehicle dels tres que s’incorporen a la Policia Local de Palamós durant els primers mesos d’aquest any, restant només un nou cotxe patrulla que en les properes setmanes completarà la renovació del parc mòbil.

La Policia Local de Palamós ha incorporat al seu parc mòbil una nova furgoneta equipada amb tecnologia híbrida i que compta amb tots els sitsemes necessaris per a poder realitzar controls i atestats. La nova unitat combina el motor de combustió amb el motor elèctric, que es connecta segons les necessitats energètiques i d'ús del vehicle.

El nou vehicle és de la marca Ford, model Trànsit, i constitueix una oficina mòbil en la qual els efectius de la Policia Local de Palamós compten amb un complet equipament per a realitzar la majoria dels serveis sense haver de desplaçar-se a la comissaria per a completar el seu tràmit.

La furgoneta està equipada amb armaris i calaixeres, una taula de treball on un agent atent els declarants, així com ordinador, accés a internet, preses elèctriques per a la instal•lació d’equips auxiliars i desfibril•lador mòbil.

La nova unitat també compta amb alcoholímetres o drogo-test per a la realització de controls a peu de carretera, o bé en els accidents que es puguin produir. Aquest vehicle ha estat logotipat amb la nova imatge exterior, on es destaca el groc fluorescent com a color predominant i que el fa molt més visible.

Tres nous vehicles per a la Policia Local
La Policia Local de Palamós ha previst enguany la renovació de bona part del seu parc mòbil i, ara fa un mes, ja va incorporar un nou vehicle dotat de tecnologia híbrida per a les tasques de patrulla urbana. Es tracta d’un turisme, marca Peugeot model 3008, del qual es destaca l’equipació amb càmeres tant a l’exterior com a l’interior del vehicle.

Després de la nova furgoneta per a atestats també s’incorporarà un tercer i darrer vehicle del tipus turisme per a tasques de patrulla urbana. Aquests nous vehicles substitueixen tres de les unitats actuals de cotxes patrulla de la Policia Local de Palamós, els quals passaran, un cop logotipats de nou, a fer servei a la Brigada Municipal, i al nou cos de Protecció Civil de Palamós.

Foto: la nova furgoneta de la Policia Local de Palamós, realitzant servei en un control ubicat ahir en un dels accessos al municipi.

Mapa del web | Avís legal | Ajuntament de Palamós © 2016 - C. Major 56 Tel. 972 60 00 26 (de 9h a 14h) | Dades de contacte | Bústia de suggeriments