26/07/2021 Promoció Econòmica

Palamós inicia una nova edició de l’activitat “Quan el sol es pon” amb concerts a l’aire lliure durant l’estiu

Aquests concerts son adreçats a un públic familiar i el primer tindrà lloc demà dimarts 27 de juliol, a les 19:30 h, al passeig del Mar. Missip Band, Jack O’Diamonds, One Day Dj’s, La Xerinola d’en Rikus, i Dantuvi amb la Canalla; són les formacions protagonistes dels concerts previstos en aquest cicle, que enguany dedicarà especialment als més petits dues de les actuacions del programa. Tots els concerts són gratuïts i tenen lloc en diferents espais del municipi, com l’escenari del passeig del Mar, la plaça de Catalunya o la plaça de Sant Pere.

“Quan el sol es pon” és la iniciativa que organitza l’Àrea de Turisme de l’Ajuntament de Palamós, mitjançant la qual es proposa concerts i música en directe a diferents espais del municipi i durant la temporada d’estiu, per gaudir dels vespres en família i a l’aire lliure.

Enguany se celebraran cinc concerts, tots ells gratuïts i oberts a tothom, repartits entre els mesos de juliol i agost. Com a novetat cal destacar que dues d’aquestes actuacions seran dedicades al públic més menut, amb la participació de grups amb un repertori musical especialment adreçat als infants i amb protagonisme pels sons de rumba i la cançó popular.

La programació d’actuacions dels concerts “Quan el sol es pon” d’enguany, s’iniciarà demà dimarts, 27 de juliol, i precisament serà amb el primer dels dos concerts dedicats als més menuts. En aquest cas l’actuació la durà a terme la formació Dantuvi amb la Canalla.

Els infants tornaran a tenir una proposta dedicada a ells el dia 10 d’agost amb la formació la Xerinola d’en Rikus. Aquests dos concerts s’iniciaran una hora abans que la resta de les actuacions programades en aquest cicle, concretament a les 19.30 h, i tindran lloc a l’escenari del passeig del Mar.

Els tres concerts restants, per a públic familiar, s’iniciaran el 16 d’agost, a les 20:30 h, a la plaça de Sant Pere. En aquest cas la formació musical protagonista serà Missip Band, que amenitzaran el vespre amb versions de música soul.

La plaça de Catalunya serà l’escenari del quart concert programat i que tindrà lloc el dimecres 18 d’agost, a les 20.30 h. La formació musical que actuarà en aquesta ocasió será l’One Day Dj’s, amb música Techno drum

El festival el tancarà el grup Jack O’Diamonds, duet de guitarra, harmònica i veu format per Joan Rubau i Lluís Figueras que interpretaran peces de música blues, soul, rock i pop. En aquest cas l’actuació serà el dijous 26 d’agost, a les 20.30 h, i tindrà lloc concretament a la zona de la petanca del passeig del Mar.

L’activitat, amb les mesures de seguretat de la Covid-19
Cadascun dels concerts de “Quan el sol es pon” es faran respectant les mesures de seguretat establertes per prevenir la propagació de la Covid-19. Per a això, serà obligatori l’ús de mascaretes i tots els assistents hauran d’estar asseguts durant el concert i respectant la distància social.

Foto: Detall del cartell de l'activitat "Quan el sol es pon”.

Mapa del web | Avís legal | Ajuntament de Palamós © 2016 - C. Major 56 Tel. 972 60 00 26 (de 9h a 14h) | Dades de contacte | Bústia de suggeriments