20/09/2022 Servei municipal d’Habitatge Palamós

L’Ajuntament de Palamós adquireix un nou pis que se suma als tres ja destinats a polítiques socials d’habitatge

La funció d’aquests pisos és poder donar sortida a les emergències sobrevingudes de famílies el municipi o en situacions en risc d’exclusió social. Aquesta setmana s’adoptarà el decret pel qual l’Ajuntament de Palamós adquirirà el pis en propietat, una vegada signat davant notari. Es realitzaran tasques de condicionament i d’instal·lació de l’equipament i mobiliari necessari, amb l’objectiu de poder disposar d’aquest quart pis el més aviat possible.

L'Àrea d'Habitatge de l'Ajuntament de Palamós està ultimant els acords mitjançant els quals el municipi podrà disposar d’un quart pis destinat a aquelles situacions d’emergència habitacional o situacions en risc d’exclusió social.

Aquesta setmana s’adoptarà el decret pel qual l’Ajuntament adquirirà el pis en propietat i, finalment, es podrà signar davant notari. La compra d’aquest habitatge és possible gràcies als seus propietaris, qui van prioritzar oferir-lo a l’ajuntament per a destinar-lo únicament a usos socials.

El pis, situat al barri vell de Palamós, té una superfície útil de 41,28 m2 i compta amb dues habitacions, sala d’estar, cuina i bany. Una vegada signat davant notari, s’iniciaran les tasques de condicionament i instal·lació de l’equipament i mobiliari necessari, amb l’objectiu de poder disposar-ne el més aviat possible.

Amb aquest, ja seran tres els habitatges adquirits en propietat per l’Ajuntament de Palamós, més un quart, cedit en conveni per l’Agència de l’Habitatge de Catalunya. L’objectiu de l’Ajuntament de Palamós és seguir treballant per trobar oportunitats d’habitatges que puguin donar sortida, d’una banda, a les emergències sobrevingudes de famílies del municipi, com també per a situacions en risc d’exclusió social.

Part de l’import de l’adquisició d’aquest tercer pis, ha estat subvencionat per la Diputació de Girona, en el marc de la Convocatòria 2022 de subvencions als ajuntaments per a l’adquisició d’habitatges destinats a polítiques socials.

Al ple d’avui dimarts, un cinquè pis a la vista
Avui dimarts a la tarda, el Ple municipal del mes de setembre de l’Ajuntament de Palamós portarà a aprovació una partida pressupostària la qual permetrà ofertar per a adquirir un cinquè pis, situat a la zona de l’Hospital, mitjançant dret a tempteig i retracte, i que se sumarà als tres pisos en propietat del consistori, més el pis cedit per l’Agència de l’Habitatge de Catalunya.

Foto: La regidora d'Habitatge, acompanyada de l'alcalde de Palamós, la regidora d'Ensenyament i la tècnica de l'Àrea d'Habitatge, visitant un dels pisos d'emergència social del municipi.

Mapa del web | Avís legal | Ajuntament de Palamós © 2016 - C. Major 56 Tel. 972 60 00 26 (de 9h a 14h) | Dades de contacte | Bústia de suggeriments