17/03/2023 Esports

El Barça femení de futbol estrenarà a Palamós els entrenaments oberts i participatius fora de la ciutat esportiva

El proper 16 d’abril l'estadi municipal Palamós-Costa Brava acollirà la primera parada de les previstes dins del projecte "Catalunya és el nostre terreny de joc", on les jugadores donaran l’oportunitat a més d’un centenar de joves futbolistes d’entrenar-se amb elles. El FC Barcelona Femení duu a terme aquesta iniciativa per primera vegada amb l’objectiu de continuar impulsant el futbol i l’esport femení entre les noves generacions.

El diumenge 16 d’abril el primer equip de futbol femení del Club realitzarà el seu entrenament fora de les instal·lacions de la Ciutat Esportiva del FC Barcelona a Sant Joan Despí, on es prepara habitualment.

Les jugadores es desplaçaran a Palamós per celebrar una jornada de portes obertes on 120 joves de la zona podran conèixer-les en primera persona i entrenar-se amb elles, en la que serà la primera parada d’una sèrie d’entrenaments previstos al llarg de la temporada en diferents indrets de Catalunya.

Sota el lema "Catalunya, el nostre terreny de joc", el FC Barcelona posa en marxa aquesta iniciativa amb l’objectiu d’esdevenir accessible a tots els nens i nenes del territori català, mitjançant l’apropament als diferents estadis i terrenys de joc d’arreu de Catalunya. I és el Barça Femení, conegut per la seva proximitat amb l’afició, qui abandera aquest moviment per seguir promovent el futbol i l’esport femení entre les noves generacions i continuar essent un referent.

Tots els detalls de la jornada
El primer equip femení debutarà el proper diumenge 16 d’abril amb aquestes jornades lúdic-esportives a la seu del Palamós CF, el club més antic de Catalunya, coincidint amb la celebració del 125è aniversari de l’entitat. La diada comptarà amb la col·laboració del mateix club, i l’Ajuntament de Palamós també se sumarà a la celebració embolcallant la jornada amb una sèrie d’activitats que tindran lloc al voltant de l’estadi.

Entre les 11 i les 14 h les instal·lacions de l'estadi municipal Palamós-Costa Brava, s'obrirà gratuïtament per a tots els públics, en què l’afició podrà gaudir de l’entrenament del primer equip femení blaugrana i on a posteriori un grup de 120 nens i nenes, seleccionats prèviament pels clubs assistents, participaran en la segona part de la sessió amb les jugadores.

Durant 40 minuts, els i les joves futbolistes tindran l’oportunitat d’estar al costat dels seus referents posant a la pràctica diversos exercicis i accions conjuntament amb les jugadores.

Com a tancament i per tenir un record de l’experiència, les joves promeses dels clubs participants es podran fer una fotografia amb les jugadores a la zona de la gespa, i posteriorment elles mateixes tiraran pilotes signades a l’afició.

Totes les activitats estan dissenyades i seran liderades per membres del mateix staff tècnic del Primer Equip Femení i del Futbol Formatiu, i les celebritats encarregades d’amenitzar la jornada seran la cantant lloretenca i exconcursant del programa Eufòria de TV3, Laura Gibert, i l’speaker habitual de l’Estadi Johan Cruyff, Xènia Casado.

Un projecte amb impacte social
El primer equip de futbol femení ha aconseguit generar un impacte social sense precedents en els últims anys, no només pel fet de guanyar títols i tenir un estil de joc únic i solvent, sinó també per ser un equip conegut per la seva proximitat amb l’afició. És per això que cada cop més les noves generacions les estan prenent com a referents.

I "Catalunya, el nostre terreny de joc" es tracta precisament d’una iniciativa de l’entitat blaugrana en línia amb aquesta aposta per continuar potenciant l’impacte social generat per l’equip, a partir d’apropar-lo als i les joves catalans; desplaçant-se en primera persona a les seves poblacions i oferint-los l’oportunitat inèdita de conèixer-se i fins i tot incloure’ls en els seus entrenaments.

Foto: detall del cartell que promociona el projecte "Catalunya és el nostre terreny de joc".

Mapa del web | Avís legal | Ajuntament de Palamós © 2016 - C. Major 56 Tel. 972 60 00 26 (de 9h a 14h) | Dades de contacte | Bústia de suggeriments