17/03/2023 Servei de Premsa

Comunicat de l'Ajuntament de Palamós

Davant la notícia apareguda en un mitjà de comunicació digital en el qual es fa esment de manera totalment falsa i sense haver contrastat la informació, dels motius pels quals l’organització de la Copa Amèrica no ha escollit Palamós per a la realització de la regata preliminar d’aquest esdeveniment esportiu, l’Ajuntament de Palamós fa públic el correu electrònic adreçat a l’alcalde de Palamós i enviat pel Sr. Grant Dalton, responsable de l’organització de la Copa Amèrica, per tal de desmentir la informació publicada per aquest mitjà i referida a la gestió realitzada des de l’estament municipal en la proposta de candidatura de Palamós per acollir la prova.

"II.Iustrissim Senyor

I am writing to express my sincere gratitude for you interest in staging the first of the Regattas in the lead up to what will be a stunning America's Cup in Barcelona next year.

Every member of your team was so helpful and enthusiastic that it was difficult to decide between Palamos and Vilanova, the facilities, conditions and friendly atmosphere was exceptional in both Venues.

What swung it was the unavailability of the weekend of Sept 16/17 due to the arrival of Cruise Ships which made it facility impractical in real terms, Moving to another weekend was not an option due other sailing event clashes.

Thankyou once again and I look forward to welcoming you certainly in Barcelona next year for AmCup 37 and I hope September this year for our first Regatta

Molt atentament

Grant Dalton
CEO
Americas Cup Events"


(traducció)
II.Iustrissim Senyor,

T’escric per expressar el meu sincer agraïment pel teu interès en organitzar la primera de les Regates de cara a la que serà una impressionant Copa Amèrica a Barcelona l'any vinent.

Tots els membres del vostre equip van ser tan servicials i entusiastes que va ser difícil decidir entre Palamós i Vilanova, les instal·lacions, les condicions i l'ambient acollidor van ser excepcionals a tots dos espais.

El que va variar va ser la indisponiblitat del cap de setmana del 16/17 de setembre a causa de l'arribada de vaixells de creuer, que va fer que les instal·lacions no fossin practicables. El trasllat a un altre cap de setmana no era una opció a causa d'altres esdeveniments de vela.

Gràcies una vegada més i espero poder-vos donar la benvinguda a Barcelona l'any vinent per l'AmCup 37 i us espero el setembre d'aquest any per la nostra primera regata.

Molt atentament

Grant Dalton
CEO
Americas Cup EventsL’Ajuntament de Palamós valora el dret d’emprendre accions legals contra aquest mitjà en referència a la publicació d’aquesta notícia.

Foto: imatge de la visita que va fer l’organització de la Copa Amèrica a Palamós, amb la participació de responsables municipals i de Ports de la Generalitat.

Mapa del web | Avís legal | Ajuntament de Palamós © 2016 - C. Major 56 Tel. 972 60 00 26 (de 9h a 14h) | Dades de contacte | Bústia de suggeriments