23/05/2023 Joventut

El Punt Jove de Palamós acull un torneig del videojoc d’estratègia, “Clash Royale”

L’activitat és organitzada per l’Àrea de Joventut i tindrà lloc diumenge vinent, 28 de maig, a les 16:30 h. El torneig compta amb inscripció gratuïta i és obert a la participació de tot el jovent interessat. Les inscripcions es poden fer escanejant el codi QR que es troba al cartell d’aquesta competició que s’ha publicat a l’Instagram del Punt Jove. El torneig compta amb una dotació de 100 euros en premis.

L’Àrea de Joventut de l’Ajuntament de Palamós prepara una nova activitat lúdica que s’inclou dins la programació d’aquest mes de maig, i diumenge vinent, dia 28, proposa al jovent palamosí, participar en un torneig del videojoc d’estratègia, “Clash Royale”.

La competició tindrà lloc al Punt Jove (1r pis de les galeries Carme, c/ Dídac Garrell i Tauler, 10) a partir de les 16:30 h, i serà coordinada per la companyia gironina, Undarius Gaming, dedicada a la creació d’entreteniment, formació i competició en esports electrònics.

Aquest torneig compta amb inscripció gratuïta i és obert a la participació de tot el jovent interessat, que aquest dia, només haurà de portar el seu telèfon mòbil, on descarregar l’aplicació del videojoc i d’aquesta manera poder participar en el torneig.

Les inscripcions es poden fer escanejant el codi QR que es troba al cartell d’aquesta competició i que s’ha publicat a l’Instagram del Punt Jove. (puntjove_palamos)

“Clash Royale” és un videojoc d’estratègia en línia per a dispositius mòbils. La mecànica del joc comporta destruir les torres enemigues, aplicant tàctiques i destresa, atacant o defensant-se del jugador/a contrincant amb l’objectiu de conquerir la torre del Rei i ensorrar-la.

100 € en premis
La primera persona participant en el torneig que aconsegueixi aquest objectiu, guanya directament la partida.

Aquesta competició compta amb una dotació de 100 euros en premis, atorgant 75 euros a la persona guanyadora i de 25 euros per a la classificada en segona posició.

Foto: cartell del torneig de “Clash Royale”.

Mapa del web | Avís legal | Ajuntament de Palamós © 2016 - C. Major 56 Tel. 972 60 00 26 (de 9h a 14h) | Dades de contacte | Bústia de suggeriments