24/05/2023 Servei de Premsa

L’Ajuntament de Palamós habilita un aplicatiu al seu web per tal que cada votant del municipi pugui saber on haurà d’exercir el seu vot amb motiu de les eleccions municipals

Aquesta consulta en línia la pot fer qualsevol persona empadronada al municipi i amb dret a vot, la qual podrà conèixer amb immediatesa i comoditat, el número de la mesa de votació que aquest/a votant té adjudicada. Per això només caldrà posar en aquest aplicatiu, el número de D.N.I de la persona interessada i automàticament s’identificarà la mesa i el col·legi electoral, on diumenge 28 de maig haurà de dipositar el seu vot.

Amb motiu de la realització de les eleccions Municipals, convocades per al diumenge vinent, 28 de maig, l’Ajuntament de Palamós ha habilitat un aplicatiu informàtic instal·lat al web municipal (www.palamos.cat), mitjançant el qual es permet saber còmodament i amb antelació, a qualsevol persona empadronada al municipi i amb dret a vot, el número de la mesa de votació que aquest/a votant té adjudicada.

L’accés a l’aplicatiu és molt senzill, només cal connectar amb el web municipal i clicar la pestanya “Eleccions municipals 2023”, que està situada en el marge dret de la pantalla d’inici.

Posteriorment, caldrà posar el número de D.N.I de la persona interessada i automàticament s’identificarà el col·legi electoral i la seva adreça, així com el districte, la secció i la mesa que li pertoca, on diumenge vinent haurà de dipositar el seu vot.

5 col·legis electorals i 21 meses
Un total de 13.460 palamosins i palamosines podran exercir el seu dret a vot amb motiu de la celebració de les eleccions municipals 2023. A Palamós hi haurà 5 col·legis electorals amb un total de 21 meses.

Foto: Ajuntament de Palamós

Mapa del web | Avís legal | Ajuntament de Palamós © 2016 - C. Major 56 Tel. 972 60 00 26 (de 9h a 14h) | Dades de contacte | Bústia de suggeriments