17/11/2023 Promoció Econòmica

La campanya “Per Nadal, regala’t Palamós” activa propostes comercials, culturals, lúdiques i gastronòmiques durant aquestes festes

Palamós oferirà un ampli calendari d’activitats que s’iniciarà el dia 1 de desembre amb l’encesa de la il·luminació nadalenca als carrers del municipi i que continuarà amb el concert de Nadal, el Tió, la Christismas Race de vela, la Fira Nadalenca o l’arribada d’en Fumera, entre altres. Els comerços associats a l’entitat Fecotur també sortejaran un cotxe ECO entre tots els clients que facin les seves compres nadalenques al municipi. El Nadal és temps de compartir amb amics i família per això els restaurants de Palamós oferiran menús especials nadalencs per atendre a grups i acollir els àpats familiars.

Aquest matí (17/11/23) s’ha dut a terme l’acte de presentació de la campanya “Per Nadal, regala’t Palamós”, que impulsa l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Palamós amb la col·laboració de l’Associació per al Foment Empresarial del Comerç i Turisme de Palamós (Fecotur).

La iniciativa té l’objectiu d’incrementar l’afluència de visitants al municipi al llarg del mes de desembre i principis de gener entorn les festes de Nadal, posicionant Palamós com a referent comercial i cultural, i amb tres eixos principals d’atracció: diversitat d’activitats de Nadal, àmplia oferta comercial i propostes gastronòmiques.

Amb aquest objectiu Palamós oferirà un ampli calendari d’activitats tradicionals, lúdiques i festives, que s’iniciarà el dia 1 de desembre amb l’encesa de la il·luminació nadalenca als carrers del municipi i que seguirà fins a mitjans gener, amb el concert de Nadal, el Tió, el parc infantil, la Fira Nadalenca, el carter reial, la Quina de Nadal, la regata Christmas Race, l’arribada d’en Fumera o la cavalcada de Reis, entre altres.

Comprar a Palamós per Nadal té com a premi, un cotxe!
Aquesta àmplia oferta d’activitats confereix una potent agenda nadalenca al municipi, que se suma a la diversitat comercial que té Palamós.

Amb l’objectiu de potenciar l’oferta del comerç palamosí durant aquestes festes, les botigues associades a l’entitat Fecotur, sortejaran un cotxe ECO entre tots els clients que facin les seves compres de Nadal al municipi.

Comprar als comerços associats a Fecotur durant la campanya comportarà l’obtenció de butlletes per a participar en el sorteig que tindrà com a premi, concretament, un cotxe Dacia Sandero ECO Essential (100CV) de motor de biocombustible bezina-GLP (gas).

A banda durant aquestes festes Fecotur oferirà descomptes per a poder gaudir del Parc d’atraccions de Nadal ubicat al Passeig del Mar, així com vals per al Carrilet, que passejarà pel centre de Palamós durant els dies de Nadal.

El Nadal és temps de compartir amb amics i família, i per això la gastronomia també és referent a la campanya “Per Nadal, regala’t Palamós”, i amb aquest objectiu 11 restaurants del municipi preparen menús especials, tant per les festes de Nadal o Cap d’Any, com per als àpats pensats per a grups d’amics o empreses que es reuneixen durant aquestes dates.

Aquests menús es poden consultar per internet al web: visitpalamos, així com en el material editat de la campanya disponible a l’Oficina de Turisme i a tots els restaurants participants.

Per a difondre la marca “Per Nadal, regala’t Palamós”, s’ha previst una àmplia promoció a través de diversos mitjans de comunicació, així com amb l’edició d’un original fulletó, que en forma de sobre embolicat de regal, conté tota la informació d’aquesta campanya.

Foto: el regidor de Promoció Econòmica, Antoni Bachiller, i la presidenta de Fecotur, Carmina Ontiveros, davant el cotxe que es sorteja durant la campanya “Per Nadal, regala’t Palamós”.

Mapa del web | Avís legal | Ajuntament de Palamós © 2016 - C. Major 56 Tel. 972 60 00 26 (de 9h a 14h) | Dades de contacte | Bústia de suggeriments