24/07/2013 Servei de Premsa

Aquest proper divendres la badia de Palamós s’il•luminarà amb la realització d’un espectacular castell de focs artificials

L’activitat tindrà lloc a la platja Gran del municipi a partir de les 23.30 h i serà a càrrec de la pirotècnica catalana Igual. Precisament aquests focs es duran a terme just un mes després que es realitzessin els que de manera tradicional posen cloenda als dies de la Festa Major de Palamós. En aquella ocasió però un problema informàtic que es va produir en el programa que dispara el castell no va permetre veure la totalitat dels focs preparats i, per això, l’Ajuntament de Palamós i l’empresa pirotècnica van acordar repetir-lo fixant la data del 26 juliol per a portar-ho a terme. En aquesta ocasió l’empresa Pirotècnica Igual assumirà en la seva totalitat el cost d’aquest castell de focs artificials.

El pròxim divendres 26 de juliol la platja Gran de Palamós serà un cop més l’escenari d’un espectacular castell de focs artificials.

A partir de les 23.30 h, la badia de Palamós s’il•luminarà amb l’espectacle pirotècnic que per a l’ocasió prepara l’empresa Pirotècnica Igual.

Precisament aquests focs es duran a terme just un mes després que es realitzessin (26 de juny) els que de manera tradicional posen cloenda als dies de la Festa Major de Palamós.

En aquella ocasió però un problema informàtic que es va produir en el programa que dispara el castell no va permetre veure la totalitat dels focs preparats també pels tècnics de l’empresa Igual.

Degut a aquest problema l’Ajuntament de Palamós i la pirotècnica es van reunir aquella mateixa setmana acordant repetir per complert el castell de focs i fixant la data del 26 juliol per a portar-lo a terme.

En aquesta ocasió l’empresa Pirotècnica Igual assumirà en la seva totalitat el cost d’aquest nou castell de focs artificials que tindrà lloc enguany a Palamós.

Foto: focs artificials de la Festa Major de Palamós. (J.Lois)

Mapa del web | Avís legal | Ajuntament de Palamós © 2016 - C. Major 56 Tel. 972 60 00 26 (de 9h a 14h) | Dades de contacte | Bústia de suggeriments