28/07/2020 Biblioteca Lluís Barceló i Bou

La biblioteca de Palamós surt al carrer les tardes d’estiu amb l’activitat Biblioplaça

La biblioteca es trasllada cada setmana a una plaça diferent del municipi oferint de manera totalment gratuïta el servei de consulta de llibres, revistes i activitats de foment a la lectura. De dilluns a divendres, excepte dijous, de 18 a 20 h, la Biblioplaça és cada setmana de juliol i agost a una plaça diferent. Aquest estiu la Biblioplaça serà a les places de Mas Guàrdies, de Mossèn Gumersind i de Vila-romà.

La Biblioteca Lluís Barceló i Bou de Palamós organitza, un any més, l’activitat Biblioplaça, promoguda des de les biblioteques públiques de Catalunya, amb la qual surt al carrer i promou la lectura a l’estiu en àmbits públics dels barris més allunyats d’aquest equipament.

La Biblioplaça es trasllada cada setmana a una plaça diferent del municipi on hi ubica una carpa i taules i on, de manera totalment gratuïta, s’ofereix el servei de consulta de llibres i revistes per a adults, joves i infants, així com, amb l’ajuda de dues dinamitzadores, activitats de dinamització lectora i de promoció cultural. Enguany, les tres places escollides per a fer l’activitat són la plaça de Mas Guàrdies, la plaça Mossèn Gumersind a Sant Joan i la plaça Vila-romà a la zona d’Es Pla.

Aquesta activitat permet apropar i facilitar la lectura als ciutadans d’una manera lúdica, donant a conèixer la Biblioteca als ciutadans que encara no han utilitzat aquest servei. A més, també fomenta la convivència a partir d’una activitat de promoció cultural que genera nous espais de relació i vinculació entre el veïnatge.

La proposta té lloc durant els mesos de juliol i agost, cada tarda de 18 a 20 h, excepte els dijous, i durant una setmana a cadascun dels espais escollits.

La programació es va iniciar la setmana passada a la plaça de Mas Guàrdies, segueix aquesta setmana, del 27 al 31 de juliol a la plaça Vila-romà de la zona d’Es Pla; del 3 al 7 d’agost a la plaça Mossèn Gumersind de Sant Joan; del 10 al 14 d’agost tornarà a ser a Mas Guàrdies, i del 17 al 21 a Es Pla, i finalment, del 24 al 28 d’agost serà de nou a Sant Joan.

Enguany l’activitat s’ha adaptat a les mesures de seguretat sanitària, amb un aforament limitat per a poder respectar la distància de seguretat, l’ús obligatori de la mascareta i la higiene de mans per a tots els participants.

Foto: el servei de Biblioplaça a la plaça de Mas Guàrdies.

Mapa del web | Avís legal | Ajuntament de Palamós © 2016 - C. Major 56 Tel. 972 60 00 26 (de 9h a 14h) | Dades de contacte | Bústia de suggeriments