Biblioteca Lluís Barceló i Bou

Susana Requena

Parc Països Catalans, 1 - 17230 Palamós
Horari d'atenció al públic:
Matins: de dilluns a dissabte de 10 a 13 h
Tardes: de dilluns a divendres de 16 a 20 h
biblioteca@palamos.cat

La Biblioteca Lluís Barceló i Bou és un servei municipal d’informació que té com a objectiu fomentar la cultura, el coneixement, la formació i el lleure. És oberta a tots els ciutadans i ciutadanes, siguin quins siguin els seus interessos o la seva edat; i ofereix accés lliure i gratuït a tot tipus de fonts d’informació.

Posa al vostre abast un ampli fons multidisciplinar de prop de 30.000 documents en diferents suports (llibres, revistes, diaris, mapes, vídeo, CD, DVD i CD-ROM), en què destaquen la col·lecció local i el fons Josep Camós, d’especial interès patrimonial.

La nova Bilblioteca continua la tasca portada a terme per la que va obrir les portes l’any 1991. Rep el nom de l’historiador i bibliotecari autodidacte, Lluís Barceló i Bou (1873-1951) que fou conservador del museu i la biblioteca municipal de Palamós, durant molts anys.

La Biblioteca ocupa un edifici de nova planta, de 955 m2, inaugurat el 16 de febrer de 2008. Es distribueix en dos grans espais: un destinat al públic adult, i l’altre als infants i els adults que els acompanyen. A més, disposa d’una sala polivalent i una sala d’activitats en grup.

La Biblioteca forma part del Sistema de Lectura Pública de Catalunya i és gestionada per l’Ajuntament de Palamós, amb el suport de l’Àrea de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya i de la Diputació de Girona.

Mapa del web | Avís legal | Ajuntament de Palamós © 2016 - C. Major 56 Tel. 972 60 00 26 (de 9h a 14h) | Dades de contacte | Bústia de suggeriments