Unitat d'Escolarització Compartida

Mili Retortillo Carmona

Tel. 972 31 87 02
mili.retortillo@palamos.cat
C/ de la Riera 31 - 17230 Palamós

La Unitat d’Escolarització Compartida és un recurs educatiu extern als centres d’educació secundària. L’Ajuntament de Palamós organitza la UEC del nostre municipi en virtut d’un conveni amb el Departament d’Ensenyament de la Generalitat , aportant els recursos humans, l’espai, els recursos materials i el projecte pedagògic.

Està pensada per a nois i noies amb problemes d’adaptació al medi escolar que estiguin matriculats al seu centre (Vedruna Palamós i INS Palamós) i que són derivats a la UEC mitjançant una resolució expressa del delegat territorial d’Ensenyament , prèvia proposta del centre on està inscrit l’alumne. Malgrat aquesta adscripció a la UEC, els nois o noies continuen depenent acadèmicament i administrativa del seu centre d'origen.

L’ensenyament es reparteix entre el centre de procedència, al que continuen assistint en horari de tarda i la UEC, on reben formació en horari de matí. A la UEC s’imparteix una formació més pràctica i professionalitzadora i, paral•lelament, est treballen aspectes per a reforçar els continguts curriculars bàsics i per a afavorir la socialització de l’alumnat.

Mapa del web | Avís legal | Ajuntament de Palamós © 2016 - C. Major 56 Tel. 972 60 00 26 (de 9h a 14h) | Dades de contacte | Bústia de suggeriments